mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Szerencsère nálam oled tv-n nincsen gond a hdr-el, stabil a fényerő, nincsen lüktetés.
    Alább írtad, hogy nem kapcsolod ki az automatikus energiatakarékos beállítást, nem akarod piszkálni.
    Kapcsold ki teljesen, nálam ez ( is ) okozott problémát a fényerő gyanánt. Egy próbát megér...
    A traktorok valóban tekerednek mint egy kövér hernyó, de egy idő után megszokható az irányításuk. Nekem a mod Commando nevű traki bejött, kapcsolható rá sok pót, kellően gyors is. Jármű kimentésekhez, illetve lehetetlennek tűnő terepen való szállításoknál előnyös a használata. Egyébként elvből más mod járműveket nem használok, az Iceberg-et is elhagytam, túl könnyű volt vele szállítani anno, mindenhol elment, ez a kihívásokat erősen csökkentette. Helyette használom a trakit, az egy valósabb jármű, nem egy agyonturbózott valami.
    Szerencsère nálam nem jellemző a bugos TELJES elakadás, valahogy mindig ki tudtam rángatni csörlővel, vagy másik kocsi segítségével, igaz volt hogy 20-percem ráment. Muszáj, mert teleportot nem használok már a játék kezdete óta. Ha elveszne egy kocsim ( volt ilyen folyóba zuhanva ) akkor így jártam, ott marad...