mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Ezzel a játékkal csak a retek van.

Első körben nem lehet vele HDR-ben játszani, mert valamiért a képernyő "világítása" villódzik. Mivel ez egy OLED monitor, így úgy kell érteni, hogy lüktet a fényerő a HDR és a nem HDR között. Nem HDR-ben alapból több a fényerő. Satisfactory-nál nem volt gond. Kikapcsolt HDR-rel játszható ez is. Csak...

És akkor jöjjön a második kör.
    Mivel ezzel a vacak traktorral haladni rettenetes, feldobtam a Tátrára és úgy vittem a szántani való földhöz. Ezzel nem is volt gond, meglepő módon egyszer nem borultam fel, de nem is száguldoztam, ahogy szoktam.
    Előtte már odagyűjtöttem az eszközöket. A kapálót ügyesen az oldalára dőlve szállítottam le. A Tátra hirtelen nem tudta felállítani kötéllel. Leálltam a traktorral és azzal állítottam talpra.
    Első hiba, hogy a kapáló vízszintbe állt, csakhogy a talaj lejtett.
    Második hiba, hogy amikor mellé mentem, mégis megdőlt. Szerencsére rám és nem borult fel, a talpán maradt.
    Harmadik hiba, hogy amikor rácsatlakoztam a trakesszal, akkor úgy felrepültem a levegőbe pörögve, hogy csak. Pont, mint István a bugos utánfutóval. De aztán talpra estünk.
    Negyedik hiba, hogy az egyik kereke úgy belesüllyedt a földbe, hogy ki sem akart jönni. Pont, mint egy másik régióban egyik kocsim első kereke. Nem volt kedvem vacakolni, altefnégy lett és jöttem ide panaszkodni

Egyre inkább irigylem István nagyon sok, rengeteg kitartását és türelmét, hogy 100%-ra kijátszotta. Ráadásul úgy, hogy még a béta nyűgjeit is elviselte.