mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Akkor jól félreértelmeztem az írásodat.
    Mert mostanában volt több téma ami eltért a fórum lényegétől, pl mikor a tv-t taglaltuk, Eta szóvá is tette finoman.
    Legalább az akkori állóvíz picit felpezsdült.

Tegnap este a Falu map második térképének egyik feladatánál elvesztettem kèt járművemet, így még nem jártam. Elég lesz kihalászni a mocsaras, mélyebb vizes részből őket...lehet nem is lehet. Talán emlékszel rá, egy sziklás magaslatra kell egy generátor-vontatmányt felcipelni egy víztorony aljához. Van félúton egy ferde lejtésú két nyomsávos fahíd, ezen kell áthaladni a vizes rész felett. Mikor félúton megyek át rajta, lényegében olyan kicsi lesz a kerekek tapadása, hogy oldalirányban lesodródnak a kocsik. A generátor is a mélyben van mostanra, konkrètan egy roncstemető lett ott. Egyelőre hagyom, nehogy elfogyjanak a járműveim, mert ugye nem teleportálok soha, game over lenne kocsi nélkül. Nálad is nehézkes volt az átkelés ott, emlékszel esetleg rá? Gumit kellene cseréljek, hogy nagyobb tapadással átkelhessek a hídon? Talán a No good teens a Task feladat címe, de nem biztos.
    Egyelőre folytatom a küldetések teljesítését, a legvégén " pecázok " csak.