-
Oldgamer #4368 Üdv mindenkinek!
F.bund!
Értem, akkor összességében nincsen gond szerencsère, de bosszantó lehet az amit írtál. Ezt még patch formájában szerintem javítani sem fogjàk tudni.
Jocó!
Lehet neked van igazad! Úgy értettem egyébként, hogy egy tv sokrètűbb mint egy konzol, emiatt " jártam jobban "
Ráadásul a ps 5 jelenleg erősen túl van árazva, akkor már inkább egy közel profi tudású tv! Jelenleg egyébként sincsen rá túl sok olyan játék, ami miatt váltanom kellett volna, idővel megejtem a vàsárlást természetesen.
A tv beállításának leírását túlzottan nem részletezném, nehogy megint off legyen az írásom, de a főbb lényeget megejteném akkor, ezek a leglényegesebbek a képi hatások kimaxolására.
1. A legfontosabb az úgynevezett Trumotion beállítás kikapcsolása!!! Ezen belül még a képelmosódás teljes lunullázása.
2. Van egy úgynevezett Oled gondoskodás menürész, ezen belül a képkezelés ha jól emlékszem. Itt az oled pixelek fényerejét feljebb kell állítani, de nem fullosra, kb 65-70%-ra.
3. Nagyon fontos, hogy az energiatakarékos üzemmódot ki kell kapcsolni!! Ha ezt nem teszi valaki ( 3 lehetőség van, egyik sem jó ) akkor a tv erősen lebutítja a képi funkciókat. Sokan ezt nem tudhatják, oltári nagyot szívnak, mert ég és föld a be-kikapcsolt állapot közötti különbség, tv-adásoknál főleg, amik hd-ben gyönyörűek.
Megjegyezném, hogy a tv youtube 4 k hdr videóit olyan fantasztikusan jól jeleníti meg, hogy az ember nem hisz a szemének. Olyan, mint amiket pl a Média M-ban láthatsz demo adàsoknál. Nem túlzok! A 120 Hz teszi a dolgát, meg minden más persze.. Ha egyszer tv-t vesz valaki ezt csak ajánlani tudom, nézz meg róla gamer tesztet a YT-on. A piacon most ez a csúcs többek szerint is, közel gamer monitor minőségű/tudású.
Jòzsi!
Egyszer elkezdtem a Roger point-ot, tetszett is, de valami miatt felcsesztem az agyamat rajta, és abbahagytam. Már nem emlékszem mi volt az.
Most a The village-t nyüstölöm, nálam ez a pálya benne van a Top 3-ban. Anno elkezdtem, de egy frissítés miatt elveszett a mentésem, akkor hagytam a fenébe. 105 db feladat van, szerintem nagyon jó a feladat és pályaszerkesztése, grafikailag is tetszetős.