mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Az én TV-men az elsőbe van dugva. Általában az a tuti. A második az eARC-os csati. Mivel úgysem használom ezt a funkciót, így ide a PC van dugva. Amúgy az eARC arra lenne jó, hogy egy hangeszközt csatlakoztass a TV-hez. Így más bemenetek hangjai ráküldhető egy erősítőre a TV-n keresztül. Ettől eltekintve olyan, mint az első bemenet.
    Nekem nem volt gondom. Rádugtam és fel is ismerte, hogy az egy PS5 és annak megfelelően is kezeli.
    Az internetes tartalmak nem fognak 100 fps-sel futni, mert nem úgy töltik fel, illetve a videómegosztók is alakítanak rajta.
    30 FPS-nél amúgy is már folyamatos képet lát az ember.
    Igazság szerint ez az FPS dolog is fel van fújva. Pont ma beszéltünk róla a kollégával. A Switch 30 FPS-sel tolja a TV-n és teljesen jól játszható, nem zavaró, folytonos. És igen, itt már folytonosnak is kell lennie. A legtöbb gond, főleg PC esetén, hogy nem kepés tartani egy fix FPS számot és nem az a gond, hogy 120 helyett csak 90-nel fut, hanem amikor leesik 120-ról 90-re, na azt észreveszi az ember, mert akad egyet a játék.
    Ez a legfőbb bajom a hófutóval is. Nem képes tartani egy fix sebességet. És hiába nem esik 80 alá amikor szabadjára engedem, ha bekorlátozom 60-ra, akkor is képes 45-50-re beesni egy-egy pillanatra, amit már észreveszek. És baromi zavaró.