Írtam egy szép választ, de a nyavajás oldal kidobott és nem mentette. Nem írom le még egyszer.
A lényeg, hogy a PS5 mindenképp megéri a PS4 helyett. Ha van Plus-od, akkor plusz egy játék jön hozzá havonta, ami direkt PS5. Meg elvileg kapsz kapásból 20 darab PS4 játékot.
Minden TV-nek nagyobb a fényereje, mint az OLED-nek. A cikkírók szeretnek ezen sírni, de én nem értem, hogy miért. Semmi gondom nincs a fényerejével. Pont olyan viszonyok között használom, mint a korábbi TV-t és monitorokat. Biztos bennem van a hiba, hogy nem szeretem, ha rájuk süt a nap.
Megértem, hogy ilyen tapasztalatok mellett így viszonyulsz a márkához. Ha úgy van, akkor egyes márkákat én is kizárok. Bár a nagyobbak szoktak több esélyt is kapni.
A Samsung telóm 5 év után mondta be az unalmast, a legrosszabbkor. Már majd 1 éve gondolkodtam a lecserélésén, mert vacakolt. Vettem egy Oppo-t, aztán rájöttem, hogy jó lesz inkább a Samsung.
A 3 LG monitort 2019-ben vettem és idén adtam el. Mindegyik működött.
Viszont én most az MSI-vel vagyok úgy, mint te az LG-vel. Még egy MSI kártyát nem biztos, hogy venni akarok, tekintve, hogy meghajlott a mostani. Ha visszakapom a pénzt, akkor nem lesz gond. Ha cserélik a kártyát, vajon mennyivel lesz jobb, mint a régebbi? Nem hiszem, hogy véletlen hajlott meg. Ha nem akarják gariztatni és csak visszaadják vagy még ráadásban nekem is kell ráfizetnem, akkor az MSI-nek kapáltak részemről. Egy jó hosszú időre.
Korábban itt panaszoltam, hogy cicereg a tápom. Kicseréltem és az is cicergett. Csak halkabban. Most megnéztem, hogy mit csinál a régi 980Ti-vel. Egyszerűen kuss van. Halk cicergés sincs. Fölösleges volt tápot venni, úgy látszik, hogy a hajlott VGA okozta. Ezek után biztos, hogy nem kerül vissza a gépbe.