"valaki bevallja, hogy nem a megfelelő eszközt vásárolta"
Ehhez az kell, hogy az illetőnek legyen mihez hasonlítania. Vagy most mire gondolsz konkrétan?
Először megvettem a kolléga 28"-os 4K monitorát. PS5-höz használta. Mint kiderült, egy nagyon alap irodai monitor. Még a szín hőmérsékletet sem lehetett állítani. És Samsung felirat volt rajta. Nem is értem, hogy ilyen vackot hogy adhattak ki a kezükből. Hamar túl is adtam rajta, főleg, mert megvettem a 48"-os OLED-et.
Van egy olyan biztonsági funkció benne, ha sokáig ugyanaz a kép, akkor leveszi a fényerőt. Pl. itt a fórumon írás közben, vagy olvasásnál. Ez a TV-nél is így működik. Játékban csak akkor jön elő, ha például a zacsisnál sokáig kalapálok a munkapadnál. Vagy PS5-ön megállítom a játékot. De amint mozdul a kép, máris visszaáll a fényerő.
Sokkal egyszerűbb, ha megnézed a paramétereit és konkrétan rákérdezel erre-arra. Egyéb esetben úgyis csak akkor fogok jelentkezni a témával, ha valami bedöglött ;)
Jah, amúgy a 6800XT egy rossz vétel volt. Főleg, hogy eredetileg vizesben akartam, de mikor lement 200 euróval az ára, az elfogyott. És amúgy is inkább vettem volna 3080-at. Utoljára szerkesztette: RJoco, 2022.11.13. 12:26:35