Jóózsf István#4299
Az az egy milla inkább kettő, ha a jelzőt is figyelembe veszem, (Hogy ihaj!) de nem akarok számháborúzni.
Ha maga a gép kijön egy gurigából, már verhetjük a s.ggünket a földhöz örömünkben.
Sosem szoktam mindent egyben megvenni. Mármint a pc alkatrészeket (alaplap, memória, processzor) kötelező, de háttértárat bármikor lehet cserélni, vga-t sosem sikerült akkor amikor a gépet. Nem azért mert nem volt rá pénzem, hanem mert épp a nem volt a piacon megfelelő és vagy bányászláz és társai. A kilenc éve vett 27-es monitorom most is szolgál másodlagosként.
Úgy is lehetne fogalmazni, hogy szerény számítások szerint egy PC 200'000/év (De inkább háromszáz!) Minthogy 5-6 évente úgyis lecseréljük. Tovább nincs értelme húzni, mert csak magunkat büntetjük. Természetesen a játékra való gépekről beszélek!
Én is azt mondom, hogy akinek csak játékra kell és nem azt nézi, hogy százcsillió képkocka ezredmásodpercenként az nyugodtan vegyen egy konzolt!
Jocó!
Nekem még valami kisebb 4K-s monitor rémlik... De nem ez a lényeg. Nálam az OLED és a MONITOR szó egyelőre nem harmonizál. Olyat meg, hogy valaki bevallja, hogy nem a megfelelő eszközt vásárolta még nagyítóval sem találsz a neten!
Ha majd ismered minden csínját-bínját, akkor meséld el a tapasztalataidat!