mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Én azt írtam, hogy minőség módban volt számomra rossz. Viszont teljesítmény módban is gyönyörűek a játékok és szaggatás egy szál sem.
    A PS5 címek 60-120 FPS között tudnak. Hogy pontosan mennyi, azt nem tudom és teljesen érdektelen, folyamatosnak tűnik és ez a lényeg. Megmérni úgysem tudod olyan egyszerűen.
    Ha nem akarsz PC-zni, akkor egy PS5-be megéri beruháznod.

Sajnálom, hogy pártolsz. Én mindig azt veszem, ami jónak tűnik. Bár mostanában sok LG cucc került a lakásba, a teló Samsung. Vannak gondjai, de még mindig jobbnak tartom, mint más márkákat. Szóval ez esetben a kisebb rosszat választottam.
    OLED esetében az LG az úttörő számomra, bár OLED-es prohardver fórumban azért olvasni más márkákról is melyek jók, illetve az LG-s verziók közti különbségekről, meg a beégésről és annak védelméről. Az OLED beégésről szerencsére még nincs tapasztalatom, a védelemről igen, az működik. Hogy mennyire véd, azt nem tudom. Majd az idő eldönti.
    Samsung-nak valami qled-je, meg nanoqled-je van. Ezek háttérvilágítást használnak meg valami quantum szűrőt. Anno nézegettem, de már nem tudom.
    Az OLED nagy előnye, hogy nincs háttérvilágítás és csak az a pixel világít amelyiknek kell. Közel nem bántja úgy a szemem, mint más készülékek. Egy sötét szobában egy fekete átmenetnél nem látsz semmit. Egy nagyon világos képnél, meg igencsak jó fénye van.