mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Köszi mindnyájatoknak a tippeket, tapasztalatokat! Pc-ben nem gondolkodom, talán kényelmi szempont ami a konzolok mellett dönt a részemről, mindamellett tudom, hogy pc-n a minőség mindent egybevetve verhetetlen.
    1 millát azér jelenleg nem szánnék rá, 600.000 - 700.000 ft összesen a keret rá jelenleg.( PS 5+pc ) Szóval tudom, ez még nem elégséges...
    Samsung párti vagyok, max 120 cm átmérőjű tv fér el ahová tenni szeretném, oled-et szeretnék.

Ahogy alattam jelzi a kolléga, valóban a pc-vel van macera rendesen, anno folyamatosan gondom volt vele, rengeteget kellet ráköltnem. A konzolos verzió kényelmet nem csak a fizikai kényelemre értettem fentebb.
    Nekem fontos a grafikai minőség, de fontosabb az fps szám . Emiatt is gondolkodtam ps p5-ön, kèrtem tanácsot tőletek. Az gáz, ha az új konzolon is esetenként szaggatások tapasztalhatóak. Ps4 pro-n is vannak sűrűn, van hogy az fps leesik 20-25-körülire. Furcsa, ez a szaggatàs megszüntethető ( egy ideig ) ha kilépek a játékból 10 mp-re. Ezek a durva szaggatások főleg azóta jellemzőek, mióta pár hónapja kapott egy patch-et a játék, szóval nem konzol hiba ez.