mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Szomorúan olvasom az akciós részt. A virágbolti verzió hiányát meg gondolom az EA állapot okozza.
    Mondjuk ilyen szempontból nem hülyeség EA-ban tartani örökké. Ráadásul, ha valamit eltolnak, akkor nyugodtan mondhatják, hogy EA. Mi figyelmeztettünk.
    Ilyen szempontból ezek a franciák is jobban jártak volna, ha örök EA marad az SR. Nem lehet rinyálni, mert még kész sincs. Így sincs kész, de lehet rinyálni. Csak magasról tesznek rá.
    Ha hard-ban tolnám, mint eta, akkor most én is nagyon csúnyákat gondolnék róluk.

Az új régió még mindig durva jó. Kényszerítenem kell magam, hogy a tuning verdával ne toljam mindig padlón, mert állandóan felborulok. Főleg, ha elfelejtem leengedni a felfüggesztést.
    Most már átmentem más térképekre is. A tornyokat azért eléggé elspórolták.

Csináltam egy-két "keresős" feladatot is. A fémdetektor nem is kell, csak ajánlott. De tényleg hülyeség is. Odamegyek a kék jelölőbe és a térképen megnézem, hol a cucc. Lehet, hogy ez valami olyan bug, mint, hogy a fejlesztéseket sem kell felfedezni, mindent meg lehet venni. A túlméretes cucchoz viszont tényleg két kocsi kell. Egy darus, meg a szállító.