Nem kell idegeskedni, ez adja a játék krémjét.
Olyanokat driftelek a verdákkal az aszfalton, hogy öröm nézni. Aztán mikor a daru miatt megakadok egy oszlopban, már nem öröm nézni.
Az tényleg jó kérdés, hogy minek fémdetektorral egy kijelölt helyre menni. Lehet, hogy benézték. A platós kocsi, meg a daru szerintem még reális is. Nem mellesleg nincs fémdetektoros pótkocsi modban? Nem is értem. Akkor oda lehet menni egy csíter verdával és minden eszközzel.
Nekem eddig ez az új régió tetszik.
És úgy nézem, hogy módosítottak a menün is, mert mikor kilépek a markolászásból, akkor nem a fejlesztett menübe lép ki, hanem mindjárt irányíthatod a verdát. Korábban ez úgy működött, hogy ott maradt a menü, de nem volt egészen aktív. A daru opció nem volt jelen, helyette a jelölés opciója volt ott, ha épp egy jelben álltam. A verdát meg asszem nem lehetett irányítani. Esc-re meg behozta a menüt, ahelyett, hogy a kint lévőt tüntette volna el. Na most ilyen nincs. Haladás. Reméljük egy következő frissítésben nem cseszik el.
A bálaszedős feladatot nem értem. Az olyan elcseszett lehet, mint a fémdetektoros. Elvileg a traktorra kéne egy spéci karom és azzal kellene bohóckodni. De szerencsére a tuningolt Tátra daruja simán felszedi és rögzíthető a platón is. Így remélhetőleg nem lesz értelme a karmot felszerelni. Soha. Az, hogy csak tuninggal megy vagy gyárival is, nem tudom.