mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #4231
    Túl egyenetlen a terep, ahhoz viszont nem elég puha a gumijuk. És valóban botrányosan fordulnak.
    Ebből egyedül a fordulást lehet gyorsan és egyszerűen orvosolni, a kerekek talajhoz való viszonyát, csak a rugózással lehet kompenzálni. De nem egyszerű jó megoldást találni.

Azt sem értem, hogy a 700-as törzscsuklója (Csavarodás irányban) TÍZSZER merevebb-szorosabb, mint az újabbé! AZT' UGYAN MIÉRT????

Kinn voltam egyszer egy munkagép kiállításon Nem tudom mi volt a pontos neve. Ott egy törzscsuklós Caterpillár dömpert úgy "reklámoztak" hogy mellé állt egy kotró gép, (Markoló) belenyúlt a kanállal a puttonyába és felborította! A gép és a puttony kilencven fokban el voltak csavarodva. De a KEDVES FEJLESZTŐINK úgy gondolják, hogy a 700 EL TUDJA EMELNI az egyik kerekét, ha ráhajt valami akadályra. AGYRÉM AZ EGÉSZ!
    Olyan mintha a fejlesztők kényszermunkán lennének. Mert ennyire beleszarni abba amit csinálnak lehetetlen! Még a legmegátalkodottabb emberben is van annyi jóérzés, hogy ilyen szar munkát nem ad ki a kezéből! FELFOGHATATLAN!!!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2022.10.16. 17:04:05