mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #4222
    Ahhoz képest, hogy tegnap is mennyire haragudtam a játékra, egész nagyot gurultam. Mintha jobban össze is tudtam volna csoportosítani a tennivalókat...

Ma megnéztem egy jücsüböt, mert azt ígérte, hogy a nyolcadik fázis összes fellelhető és megszerezhető járművét bemutatja lelőhelyestől mindenestől! Egy dolog érdekelt, hogy a nagy Kirovec-hez milyen feladatokat kell végrehajtani. Szerintetek mit nem tartalmazott a dejó?

Azt titkon reméltem, hogy a mezőgazdasági eszközök AMIK RENDELKEZNEK VONÓSZEMMEL (!!!) sima teherautóval is vontathatóak lesznek, de nem. Azt még nem próbáltam ki, hogy a platón és vagy járműszállítón rögzíthetőek-e, mert ha nem, akkor megy dzséj és némabob a fejlesztőkhöz!

Annak sem látom értelmét, hogy a PTS mentésben, illetve magában a pts-ben elvesztettem egy csomó acsit és jópár kihívás teljesítését. Nagy veszteség nem ért, de mégis csak zavart. Ráadásul az egyik kihívásnál módosítottak a szabályokon, mert rájöttek, hogy benne felejtettek egy hibát! Amelyiknél 5 vagy 6 helyet kell meglátogatni egy sevi 1500-al természetesen időre. És a pálya elején van egy sziklás ügyességi pálya, ami nagyon lelassít. Na ezt ki lehetett kerülni úgy, hagy balra lezuhantunk a szakadékba és mint ha mi sem történt volna, folytattuk az utat jelentős előnnyel!
    Na ezt módosították úgy, hogy a jármű nem szenvedhet bizonyos mennyiségű sérülésnél nagyobbat. Tehát kb bukta a sztori! Ez sem lett volna akkor a ügy, de ha már az ember egyszer megcsinálta...

Szóval maradt az, hogy elölről a nyolcadik fázis. És így semmilyen anomália nincs a mentésben! Minden eddigi eredményem megmarad. És tényleg más szemmel más aggyal futok neki újra. Talán ha jól beosztom, még szórakoztató is lesz. TALÁN!!!