Elég régóta játszom (játszottam) vele. Nem jutott eszembe soha, hogy drága. Kétszer futottam neki, mert elsőre elértem egy szintet és ott megsértődtem. Annyira, hogy sztím könyvtárban is elrejtettem, hogy ne is lássam! Aztán egyszer csak jött egy ihlet és "végigtoltam" Ez persze hülye megfogalmazás, mert ennél nagyobb homokozót még életemben nem láttam. Az X4-et is beleértve, pedig az se kutya!
Most néztem csak meg a frissítések videóit 4-6-ig. Nagyon hangulatosak és vágykeltőek, de nem tükrözik a játék hangulatát. Ezt az idiotizmust amit sugall a fejlesztők teszik bele, mert ők ilyenek.
Neked nem lenne rossz mindamellett, mert csúnyán ki lehet élni benne a kreatív hajlamokat és szín tiszta logika az egész. (A folyadékokat leszámítva, mert ott van egy kis bizonytalanság.)
Szóval a játék jó. Ugyan "nincs kész" és senkinek sincs halovány fogalma sem róla, hogy mikor és mi lesz a vége, de jó vele játszani. Valaki kolosszális üzemeket épít benne és vannak akik még nagyobbat. Díszítgetik, farigcsálják, csiszolják, hogy mindig minden takkra történjen. Színtiszta matematika az egész játék.
Kicsit kampányosra sikeredett ez a hozzászólás, de nézzetek meg pár dejót a jücsübön, hogy jobban képbe kerüljetek és aztán döntsétek el...
MODOLNI IS LEHET!!!