mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #4134
    Ilyen, amikor lehet logisztikázni. De ez meg kihozza belőlem az állatot. Pedig mostanában nem is nagyon erőltetem a szendvics pakolást.
    Kiderül a dejóból, hogy van rendszer a küldetések felépítésében, de az is inkább bosszantó. Meg kell csinálnom valamit, hogy meg tudjak csinálni valamit, de ahhoz meg az kell, hogy valamit megcsináljak. Kb ez van a dejóban. És így 5-6 feladattal később, még mindig fogalmam sincs, hogy honnan lesz konténerem a kabinokhoz, ami miatt az egészet csináltam. Ez így jó lenne, ha tudnám előre mit mikor hogyan... De csak csapódok ide-oda, mint szar a csatornában.

Itt jöttem rá, hogy az a 10 fellelhető jármű, (Amit a pétéesezők kaptak) valójában csak 4, de hol a negyedik?

Már 80 vagy 90%-ra kell teljesíteni a szántás-vetést.

Egyszerűen rettegek a traktoroktól. A régebbivel már úgy ahogy ki vagyok békülve, de az újat hiába reszelem nem akar kulturáltan viselkedni! Ha szimpla kereket rakok fel, akkor felborul, ha duplát, akkor minden fűszálba beleakad és keresztbe is fordítja. Képtelenség szépen haladni, vagy dolgozni vele. Már vagy a duplájára tornásztam fel a súlyát, hátha nem lesz hebehurgya, de semmit sem ért.
    Nem próbáltam azóta mezőgazdasági eszközt átvinni a határon. Van egy a birtokomban, amiről a játék nem hajlandó tudomást venni! Se felcsatolni, se törölni nem tudom!

PTS mindig optimalizálatlan! Ami jogos is. Inkább azon csodálkozok, hogy az elején még úgy ahogy futott.
    Nálam az csapja ki a biztosítékot, hogy megnyomok egy gombot és fél-egy másodperccel később történik valami. Ez az adott szessön futásától függően tud nyúlni. 2022-ben már nem nagyon szembesül ilyesmivel az ember. Semmilyen eszközzel. Vagy ha igen, akkor az az eszköz rövid úton kerül a kukába!