mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #4090
    A pikk-pakk az nem fog menni, mert tényleg rohadt sok tennivaló van. A másik meg az, hogy épp emiatt nem szeretném kétszer végigjátszani a pályákat és vannak már most bizonytalan dolgok, ami miatt esetleg ez előfordulhat.
    Messze nincs kész ez a fázis. Épp csak összehozták játszhatóra, hogy ne zúgolódjon a tömeg.
    Egy pályát fedeztem fel teljesen, egyet félig, a harmadikra meg épp csak betettem a lábam. 130-as Zil-em még nincs. Lehet, hogy azt "meg kell vennem"
    A traktorokból is csak a 700-as az enyém az újabbat csak megtaláltam, de nem az enyém és NINCS HOZZÁ KÜLDETÉS! (remélem csak EGYELŐRE!)

Belefutottam még egy hibába: A már tárolómban levő ford 750-est nem tudtam módosítani. Illetve de, de amikor elérkeztem a légbeszívókhoz, akkor kifagyott a játék. Ugyanezt tudta a belső tükrökre akasztható bizbaszoknál is. Kétszazhuszonhétféleképpen ellenőriztem, hogy csesztem-e el, de nem. Mod pályán meg tudtam venni és módosítani azokat az alkatrészeket amiknél kifagyott. A fő játékban egy másik régióban szintén kifagyott, de amit ott újonnan vásároltam és fejlesztettem már nem. Szóval konkrétan az én 750-esemmel volt baja a játéknak ami csak azért meglepő, mert az mentés kérdése és a mentést nem szoktam buzgerálni, csak végszükség esetén, mert nagyon hisztis!
    Szóval esetleg erre majd lehet számítani a kiadásban is. Mindenesetre lövésem sincs ez mitől volt.

Azt tudtuk, hogy a közepes rönköt szállító kéttengelyes pótkocsira ha felrakunk egy járművet ami befér a rakoncák közé, akkor simán rögzíthetjük rajta! Viccből próbáltam ki egy UAZ furgonnal (Khan Lo4f) Az állam is leesett, amikor rögzítette!