Jóózsf István#4063
Szerintem a belső nézetben is a kamera állása határozza meg. Mostanában szoktam belsőzni. Szoktatom magam. Még mindig rosszul vagyok a fülke és a fejem külön-külön mozgásától.
Ezzel kapcsolatban akartam is egy dejót feltölteni, de aztán letettem róla. A lényege az volt, hogy a mi derék fejlesztőink azt képzelik, hogy egy teherautónak amikor gyorsít rázkódni KELL a fülkéjének. Na igen. Talán a múlt század közepén így volt. De pont nem egy régi járműnél tapasztaltam, hanem a 114SD-nél.
Ezt meg azért, mert a tipikus esete annak, amikor egy modder csinál egy kacskaringós vályút és oda vissza szeretne járatni rajta NEGYVENSZER!
Itt volt olyan küldetés, hogy vigyél 6 téglát és 4 vasgerendát. Ha ezt modok és csalás nélkül csinálod, akkor négy kanyar! És volt még mellé húsz küldetés.
De arra nem veszi a fáradtságot, hogy rögzítse a hidat. (A vége a dejónak.) Legszívesebben a halál f.ára küldeném és ahol tudnám lejáratnám.
Persze van aki ezeket a "pályákat" szereti.
Szeretni sok mindent lehet... kisfiúkat, kislányokat, időseket, nemrég elhunytakat, és így tovább. Csak NEM ILLIK!