Saber Interactive játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forever>***eta32***
Jah. Boldogság!
Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden Fórumozónak!
bajuszati
Kívánok minden sárdagasztó" kollégának " Boldog, Békés Karácsonyi ünnepeket! <#integet2>#integet2>
Amire nagyon ügyelnem kell ( nem tudom meddig ) az az üzemanyag vételezés! Mígy nincsen kiépítve a trailer store, addig ésszel kell haladni. Egy eldugott helyen lévő 4000 literes fuel trailer ( feladat lesz vele ) mentsvár lehet, ezt elhúzom a pálya közepére, innen lehet tankolgatni ha szükséges. Szeretem az olyan térképeket, ahol nem csak a terepviszonyok nehezítik az előrehaladást.
Józsi!
Nem csíplek téged! Egyszerűen nem tudok újdonságot mondani neked!
Na ez is vicc volt! <#awink>#awink>
No, akkor hallgatok rád, megerősítettél arról, hogy érdemes végigvinni. Már kezdem is, indítom az esti műszakomat ez ügyben. <#smile>#smile>
Nem csíplek téged! Egyszerűen nem tudok újdonságot mondani neked!
Na ez is vicc volt! <#awink>#awink>
No, akkor hallgatok rád, megerősítettél arról, hogy érdemes végigvinni. Már kezdem is, indítom az esti műszakomat ez ügyben. <#smile>#smile>
Oldgamer!
Játszottam vele. Meg is csináltam teljesen. Tényleg nem rossz pálya.
Játszottam vele. Meg is csináltam teljesen. Tényleg nem rossz pálya.
Köszi!
Akkor nem is lőttem be olyan rosszul őket.
Most úgy 30 fokban állnak.
Azért is merült fel bennem ez a kérdés, mert a szélesen széles monitoroknál körsugarat adnak meg és egy bizonyos monitor reklámjából úgy tűnik, mintha az R1000 nagyon jó lenne, míg más monitoroknál R1200 van, vagy nagyobb és, hogy ez most viszont R1000.
Szóval a reklám. De, hogy tényleg mi a jó, fogalmam sincs.
Akkor nem is lőttem be olyan rosszul őket.
Most úgy 30 fokban állnak.
Azért is merült fel bennem ez a kérdés, mert a szélesen széles monitoroknál körsugarat adnak meg és egy bizonyos monitor reklámjából úgy tűnik, mintha az R1000 nagyon jó lenne, míg más monitoroknál R1200 van, vagy nagyobb és, hogy ez most viszont R1000.
Szóval a reklám. De, hogy tényleg mi a jó, fogalmam sincs.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
eta!
Csak vicceltem ám! <#awink>#awink>
Más: mostanában csak csapongtam a mod pályákon, elkezdtem többet, de vagy töröltem őket ezért vagy azért, vagy félbehagytam őket. Mondjuk a kedvencemet egy betöltési hiba miatt.. ( Earth planet )
Aztán ráakadtam pár napja egy szintén mod térképre, ez rohadtul bejön minden szempontból! Úgy döntöttem kimaxolom. Ez nem más, mint a Sayan Foothills
Egy nagy térkép, egy garázzsal, egyelőre trailer store nélkül... ez tetszik. Indításként Scoot-tal vagytok. Meg kell találni a járműveket meg a vontatmányokat is, mindezt gyönyörű változatos környezetben. Van itt hegyvidéki szakasz, mocsaras rész, erdők, vízpart, minden. Jó, hogy vannak olyan útszakaszok is, melyeken kissé kényelmesen is lehet haladni, nem ráz szèt az út 5 m-ként!. Ha nem játszottatok vele próbáljátok ki mindenképpen!
Ja igen: van egy hologram jegesmedve, kíváncsi vagyok megtaláljátok e! 😊 Ha közelítetek hozzá eltűnik a mocsok.
Ez csak egy poén lehet szerintem.
Csak vicceltem ám! <#awink>#awink>
Más: mostanában csak csapongtam a mod pályákon, elkezdtem többet, de vagy töröltem őket ezért vagy azért, vagy félbehagytam őket. Mondjuk a kedvencemet egy betöltési hiba miatt.. ( Earth planet )
Aztán ráakadtam pár napja egy szintén mod térképre, ez rohadtul bejön minden szempontból! Úgy döntöttem kimaxolom. Ez nem más, mint a Sayan Foothills
Egy nagy térkép, egy garázzsal, egyelőre trailer store nélkül... ez tetszik. Indításként Scoot-tal vagytok. Meg kell találni a járműveket meg a vontatmányokat is, mindezt gyönyörű változatos környezetben. Van itt hegyvidéki szakasz, mocsaras rész, erdők, vízpart, minden. Jó, hogy vannak olyan útszakaszok is, melyeken kissé kényelmesen is lehet haladni, nem ráz szèt az út 5 m-ként!. Ha nem játszottatok vele próbáljátok ki mindenképpen!
Ja igen: van egy hologram jegesmedve, kíváncsi vagyok megtaláljátok e! 😊 Ha közelítetek hozzá eltűnik a mocsok.
Ez csak egy poén lehet szerintem.
Lehet egy játékos lelkületű NER-lovaggal van dolgunk, a rózsadombi villákban nem kisméretű szobák a jellemzőek. <#worship>#worship> <#wave>#wave>
Így van,persze láttam jobban befordítottat is a YT-on
De függ attól is milyen messziről nézed őket,vagyis milyen távol ülsz tőlük
Nálam ez a távolság 1200 cm-körül van ,a monitorok kb 25 fok körül,lényeg ha oldalra nézek akkor viszonylag szembe legyenek,nekem így jó ,aztán ízlés dolga ez is megint.
No meg mekkorák a moncsik már mint colra ez is számít.
Nálam inkább picit"nyitottak a szögek" ,nekem valahogy így jobban jött be,de talán 5 fokot
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.12.15. 06:46:53
De függ attól is milyen messziről nézed őket,vagyis milyen távol ülsz tőlük
Nálam ez a távolság 1200 cm-körül van ,a monitorok kb 25 fok körül,lényeg ha oldalra nézek akkor viszonylag szembe legyenek,nekem így jó ,aztán ízlés dolga ez is megint.
No meg mekkorák a moncsik már mint colra ez is számít.
Nálam inkább picit"nyitottak a szögek" ,nekem valahogy így jobban jött be,de talán 5 fokot
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.12.15. 06:46:53
Forever>***eta32***
Azt hittem törvényszerű egy 20-30 fok.
Azoktól kérdezném, akik több monitoron játszák, hogy van beállítva a monitorok lefordulása?
A középső ugye szembe velem. És ehhez képest a két szélső síkban van vele, vagy, ha nem, akkor mennyire vannak elfordítva?
A középső ugye szembe velem. És ehhez képest a két szélső síkban van vele, vagy, ha nem, akkor mennyire vannak elfordítva?
A MudRunner kapott egy 1,2 GB-os frissítést.
A SnowRunner 2,6-ot fog leszedni.
A SnowRunner 2,6-ot fog leszedni.
Ajnye, utánanèzek, köszi! Persze ha van ha nincs, nem veszem igénybe, csak abban az esetben, ha egy bug miatt lenne elakadásom, vagy robbanászszerű felrepülésem/felborulásom. Amiről nem tehetek, olyankor ( nagyon ritka ) alkalmazom értelemszerűen.
Múltkor ment a panasz a Recover opcióval kapcsolatban.
A linkelt mod-listában ott van egy, ami kikapcsolja.
A linkelt mod-listában ott van egy, ami kikapcsolja.
Na ez komoly. <#boxer>#boxer>
Ok, köszi a tanácsot! Még kivàrok kicsit. A Vulkános mod pályát már a frissítés után töltöttem le, gondolom emiatt tudom elindítani. A legelején tartok csupán.
Ok, köszi a tanácsot! Még kivàrok kicsit. A Vulkános mod pályát már a frissítés után töltöttem le, gondolom emiatt tudom elindítani. A legelején tartok csupán.
A próbálkozás se rossz. de azt mondanám, hogy inkább figyelgesd az oldalát, és/vagy írj pár kedves szót a moddernek, hogy szedje össze magát, vagy különben ráküldöd Dzséjt és Néma Róberetet!
Minden fázis után van ilyen mod "leállás" Az külön szerencse, hogy a Vulkán működik, vagy épp az a fejlesztő gyors reagálású volt.
A fázis kiadások ezzel járnak!
Minden fázis után van ilyen mod "leállás" Az külön szerencse, hogy a Vulkán működik, vagy épp az a fejlesztő gyors reagálású volt.
A fázis kiadások ezzel járnak!
Az a gond, ez valamilyen CE 8748-0 jelű ( ha jó az emlékezetem a számsort illetően ) hibakód, nem valószínű, hogy frissítéssel ez rendbe tehető lenne. A frissítés valami miatt tönkrevágta az utoljára abbahagyott pályát. A betöltès 80%-ánál ítja ki ezt a hibakódot, megkérdi, hogy jelentem e a Sonynak. Nem jelentem...
Egyébként ma letöltöttem egy számomra új térképet a mod-os listából, mikor el akartam indítani akkor egy fix állókép jelent csak meg, kilépni sem tudtam belőle, csak a ps-gombbal. Újraindítottam a konzolt, majd gyorsan töröltem is a listámból. Helyette egy Volcano térképet kezdtem el nyüstölni, eddig nincs vele gond, nagyjából tetszik is. Utak nincsenek benne, vad jeges placcon kell felfedezve feladatokat teljesíteni. A hibás előző pályát minden nap megpróbálom elindítani, egyszer hátha sikerül. Ha nem, valamikor újrakezdem, mert a 30%-át teljesítettem csupán. De az is volt vagy netto 50-óra.
Egyébként ma letöltöttem egy számomra új térképet a mod-os listából, mikor el akartam indítani akkor egy fix állókép jelent csak meg, kilépni sem tudtam belőle, csak a ps-gombbal. Újraindítottam a konzolt, majd gyorsan töröltem is a listámból. Helyette egy Volcano térképet kezdtem el nyüstölni, eddig nincs vele gond, nagyjából tetszik is. Utak nincsenek benne, vad jeges placcon kell felfedezve feladatokat teljesíteni. A hibás előző pályát minden nap megpróbálom elindítani, egyszer hátha sikerül. Ha nem, valamikor újrakezdem, mert a 30%-át teljesítettem csupán. De az is volt vagy netto 50-óra.
Lehet, hogy kellene a moddernek egy kis ösztönzés, mert így csak 3 kellemes heted volt a pályában és te sokkal többet szeretnél.
Óóóóóóóó, az nem megy ilyen gyorsan. Belefutottam pár modderbe, akik konkrétan le sem szarták a teremtményüket. Csak nyugalom! Jó eséllyel megcsinálja.
Addig foglald el magad valami mással
Addig foglald el magad valami mással
Ahha, értem. Akkor velem van a baj. 😊
Egyébként ma sem indult el az adott játék, szerintem kapufa lett. Hihetetlen. <#falbav>#falbav>
Egyszer majd újrakezdem, de nem mostanában. Elkezdem a Kodar desert-et, meglátom szimpi e.
Egyébként ma sem indult el az adott játék, szerintem kapufa lett. Hihetetlen. <#falbav>#falbav>
Egyszer majd újrakezdem, de nem mostanában. Elkezdem a Kodar desert-et, meglátom szimpi e.
Igen. Játszottam vele, de nem tetszett. Már nem tudom megmondani miért, mert sok emlék kavarog a fejemben több mod pályáról és keverem őket. De ahogy megkerestem a modok között látom, hogy negatív véleménnyel voltam róla.
Ilyen amikor pozitív.
Ilyen amikor pozitív.
Bocsesz rosszul írtam! <#circling>#circling>
A cím helyesen: Part of the planet earth
Van egy oldal ahol olvashatsz róla kicsit többet, vannak fotók ízelítőül a lapon.
https://www.modhoster.com/mods/maps-part-of-the-planet-earth#images
A cím helyesen: Part of the planet earth
Van egy oldal ahol olvashatsz róla kicsit többet, vannak fotók ízelítőül a lapon.
https://www.modhoster.com/mods/maps-part-of-the-planet-earth#images
Youtube-on összesen kettő videot találtam erről, de nem adja vissza a filinget, mod kocsival rodeózik benne egy emberke. Biztosan tetszene neked ez a 3-térképes placc, a régióknak nincsen kimondott neve. Planet earth 1-2-3.
Ennyi. Az első pálya vegyes terepviszonyú, a második havas-jeges, a harmadik szintén vegyes, de hó nélkül, ez tetszett a legjobban! Itt tartottam mikor megficcent a patch től. Összesen 60-70-feladatot kell teljesíteni a task-okkal együtt, van feladat bőven. Jó ha a 30 %-át csináltam meg 3-hét alatt a feladatoknak. A nagyobb városias részek, a közepes méretű szépen megalkotott falvak nekem nagyon bejöttek!
Ez az, de mondom, nem adja ez a video a valós világot vissza.
https://youtu.be/co7VtQAsu6U
Ja, nálam pl a mod listában ( mostanra rengeteg jármű elérhető ) az Aramatsu forester nem fellelhető, pedig kipróbálnám szívesen.
Majd jelezz ha megtaláltad ezt a planet-os pályát, kíváncsi vagyok mit reagálsz rá.
Ennyi. Az első pálya vegyes terepviszonyú, a második havas-jeges, a harmadik szintén vegyes, de hó nélkül, ez tetszett a legjobban! Itt tartottam mikor megficcent a patch től. Összesen 60-70-feladatot kell teljesíteni a task-okkal együtt, van feladat bőven. Jó ha a 30 %-át csináltam meg 3-hét alatt a feladatoknak. A nagyobb városias részek, a közepes méretű szépen megalkotott falvak nekem nagyon bejöttek!
Ez az, de mondom, nem adja ez a video a valós világot vissza.
https://youtu.be/co7VtQAsu6U
Ja, nálam pl a mod listában ( mostanra rengeteg jármű elérhető ) az Aramatsu forester nem fellelhető, pedig kipróbálnám szívesen.
Majd jelezz ha megtaláltad ezt a planet-os pályát, kíváncsi vagyok mit reagálsz rá.
Meg sem találtam a modok között. Nincs hozzá linked?
Szia!
Èrtem, köszi a bíztatást, talán akkor van remény! Elég szimpi ez a mod pálya, de elölről nem fogom elkezdeni, ez egy 3-térképes placc, sokat nyuglődtem vele. Te/ti ismeritek ezt a pályát egyébként?
Amígy nem jön rendbe, addig Triálozok, van egy-két teljesítetlen szakaszom.
Èrtem, köszi a bíztatást, talán akkor van remény! Elég szimpi ez a mod pálya, de elölről nem fogom elkezdeni, ez egy 3-térképes placc, sokat nyuglődtem vele. Te/ti ismeritek ezt a pályát egyébként?
Amígy nem jön rendbe, addig Triálozok, van egy-két teljesítetlen szakaszom.
Még ne ess teljesen pánikba, csak kicsit.
A mod pályákat mostanában frissítenie kell a készítőjének, mert minden kiadásban változtatnak valamit, amit ezek a pályák nem díjaznak. Így volt a tizenötössel is.
A mod pályákat mostanában frissítenie kell a készítőjének, mert minden kiadásban változtatnak valamit, amit ezek a pályák nem díjaznak. Így volt a tizenötössel is.
Letöltődött a legújabb patch a konzolomra, gondoltam de jó...
A kezdő képernyő megváltozott, más a tájkép... mint mindig új nagyobb tartalmak érkeztekor. Semmi extra.
Azaz de: az aláfestő zene recseg, gondoltam ez legyen a legnagyobb probléma... de nem ez lett!
Képzeljétek, nem indul el a legutóbbi játékmenetem, egy előző mod pálya, az End in the earth. Töltés közben megjelenik a kék képernyő, kiír egy CE számsor hibakódot, aztán ennyi. Csak kilépni lehet. Többször megpróbáltam, mindig ezt csinálja. Új játékot indít az elejéről, de ebbe a térképbe 3-hetem van benne basszus! Elveszhetett az utolsó automata ( csak ilyen van konzolokon ) mentésem mindennel együtt!? Frászt is kapok akkor! <#ijedt>#ijedt>
Bizakodom, hogy esetleg javítva lesz valami, de nagyon bizakodó nem vagyok, rossz érzésem van. Így még nem jártam soha az elmúlt másfél év alatt.
A kezdő képernyő megváltozott, más a tájkép... mint mindig új nagyobb tartalmak érkeztekor. Semmi extra.
Azaz de: az aláfestő zene recseg, gondoltam ez legyen a legnagyobb probléma... de nem ez lett!
Képzeljétek, nem indul el a legutóbbi játékmenetem, egy előző mod pálya, az End in the earth. Töltés közben megjelenik a kék képernyő, kiír egy CE számsor hibakódot, aztán ennyi. Csak kilépni lehet. Többször megpróbáltam, mindig ezt csinálja. Új játékot indít az elejéről, de ebbe a térképbe 3-hetem van benne basszus! Elveszhetett az utolsó automata ( csak ilyen van konzolokon ) mentésem mindennel együtt!? Frászt is kapok akkor! <#ijedt>#ijedt>
Bizakodom, hogy esetleg javítva lesz valami, de nagyon bizakodó nem vagyok, rossz érzésem van. Így még nem jártam soha az elmúlt másfél év alatt.
Minden sg oldal ilyen sajna volt már ilyen ,gáz az egész...
Forever>***eta32***
Már tegnap óta nem működik rendesen.
Se a válasz funkció, se a háttérképek. Amit eddig tapasztaltam. De legalább nincs hülyve reklám. Legalábbis nálam. De ez lehet oka a múltkori tiltásnak.
Se a válasz funkció, se a háttérképek. Amit eddig tapasztaltam. De legalább nincs hülyve reklám. Legalábbis nálam. De ez lehet oka a múltkori tiltásnak.
<#wink>#wink>
Sokat nem reméltem a játéktól. Azt hozta amit már korábban. Talán, ha két órát játszottam, vele. Megköszöntem a virágboltnak a lehetőséget és passzoltam.
Megint nem működik rendesen ez az oldal!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.12.04. 20:25:32
Sokat nem reméltem a játéktól. Azt hozta amit már korábban. Talán, ha két órát játszottam, vele. Megköszöntem a virágboltnak a lehetőséget és passzoltam.
Megint nem működik rendesen ez az oldal!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.12.04. 20:25:32
Én úgy néztem, hogy minden évben kitolnak egyet.
Olyan, mint a Forma 1 vagy a foci.
Szóval kipróbálhatsz egy régebbit is. Egy 16-os lehet, hogy már jól fut.
Azért vicces, hogy mindjárt az elején belefutottál egy ilyenbe. Lehet, hogy tudták a fejlesztők, hogy kipróbálod és csak miattad van benne. Viszont akkor nagyon jó a kristálygömbjük.
Olyan, mint a Forma 1 vagy a foci.
Szóval kipróbálhatsz egy régebbit is. Egy 16-os lehet, hogy már jól fut.
Azért vicces, hogy mindjárt az elején belefutottál egy ilyenbe. Lehet, hogy tudták a fejlesztők, hogy kipróbálod és csak miattad van benne. Viszont akkor nagyon jó a kristálygömbjük.
Offolást be lehet fejezni!
Közben a választ is megtaláltam. <#wink>#wink>
Kölcsön vettem a 22-es Tanya Utánoztatót egy kis időre. Gondoltam majomkodok vele pár órát, aztán visszaadom.
Elvállaltam egy küldetést, ami az volt, hogy be kellett takarítanom egy tábla búzát és elszállítani egy takarmányozó céghez.
Ez meg is történt, de nem zárult le a küldetés. Egy szálat sem hagytam a földön. Még a szalmát is be akartam bálázni, hátha az is a feladat része, de nem. A folyamatábra áll 89%-on.
Működik ez a játék egyáltalán? Vagy ez is olyan, mint az X játékok, hogy a következő kiadásra működni fog?
Azért van a számozás, hogy tudd melyikkel kell játszani?
Mert akkor most a 19-el kell. Volt húszas is?
<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.12.04. 13:55:28
Elvállaltam egy küldetést, ami az volt, hogy be kellett takarítanom egy tábla búzát és elszállítani egy takarmányozó céghez.
Ez meg is történt, de nem zárult le a küldetés. Egy szálat sem hagytam a földön. Még a szalmát is be akartam bálázni, hátha az is a feladat része, de nem. A folyamatábra áll 89%-on.
Működik ez a játék egyáltalán? Vagy ez is olyan, mint az X játékok, hogy a következő kiadásra működni fog?
Azért van a számozás, hogy tudd melyikkel kell játszani?
Mert akkor most a 19-el kell. Volt húszas is?
<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.12.04. 13:55:28
Akkor elég sokat kell várnod ....mire kijön akár PTS-en a 7.fázis.
Ja manapság mindenre rá lehet fogni,hogy..., leginkább a covidra hárítanak mindent...<#sir>#sir>
Ja manapság mindenre rá lehet fogni,hogy..., leginkább a covidra hárítanak mindent...<#sir>#sir>
Forever>***eta32***
Dehogy. Átteszem a mentést és várom a hetedik fázist.
Nem volt annyira szimpatikus a pálya, hogy kocsikázzak még rajta. Nem bántom. Nem rossz, de valahogy nem éreztem jól magam rajta. Pedig sokat lehet az út mellett, között, alatt, fölött menni, amit szeretek, de valahogy mégsem...
Csak egy héttel csúsztak ki az őszből. Az is egész jó eredmény.
Van valami új metódus, ami megakasztja a kiadás menetét. Már egy ideje nem jött ki béta. Nem tudom mikor adták ki a 16.5-öt és szerintem nem is lesz több, de akkor meg mire várunk. Miért nem kerül kiadásra?
Mintha konzolos, elsősorban szonis akadékoskodásokat emlegettek volna. De lehet, hogy csak találgatás.
Nem volt annyira szimpatikus a pálya, hogy kocsikázzak még rajta. Nem bántom. Nem rossz, de valahogy nem éreztem jól magam rajta. Pedig sokat lehet az út mellett, között, alatt, fölött menni, amit szeretek, de valahogy mégsem...
Csak egy héttel csúsztak ki az őszből. Az is egész jó eredmény.
Van valami új metódus, ami megakasztja a kiadás menetét. Már egy ideje nem jött ki béta. Nem tudom mikor adták ki a 16.5-öt és szerintem nem is lesz több, de akkor meg mire várunk. Miért nem kerül kiadásra?
Mintha konzolos, elsősorban szonis akadékoskodásokat emlegettek volna. De lehet, hogy csak találgatás.
Szokás szerint most sem kapkodták el....jó munkának idő kell a lassúnak még több.
Megcsinálod kitolod a rendesben is újra? gondolom már a pts-en kitoltad maxra.
Megcsinálod kitolod a rendesben is újra? gondolom már a pts-en kitoltad maxra.
Forever>***eta32***
Ja így már értem és világos.
Nekem meg pont az tetszik benne hogy "farmolós" már mint az FS22ben.
De igazából majd 10 évet tolom évről évre... a 13-al kezdődött.<#wink>#wink>
Nyilván nem vagyunk egyformák ,mindenkinek más az ingerülete egy játék ,vagy stílus iránt...
Nekem meg pont az tetszik benne hogy "farmolós" már mint az FS22ben.
De igazából majd 10 évet tolom évről évre... a 13-al kezdődött.<#wink>#wink>
Nyilván nem vagyunk egyformák ,mindenkinek más az ingerülete egy játék ,vagy stílus iránt...
Forever>***eta32***
Na közben helyretettem pár dolgot a rönkdaruval kapcsolatban.
A legelső és legfontosabb, hogy nem a fejlesztők rontották el direkt a csipesz forgási irányát, hanem egy modder. Nekem van egy erősebb daruk modom, és az volt felszerelve a kocsira és abban valóban fordítva forgatja a rönköket.
Viszont a gyári csipesz jóval kisebb, mint a régi MR-ből átvett mod csipesz. és durvábban is mozog. Már ami a forgatást illeti. És ezért már szóltunk a fejlesztőknek, hogy a sima darunál gyorsítsák fel a tárgy forgatást a rönkösnél meg lassítsák le! B.sztak rá! Jahhh, nem most szóltunk, hanem néhány fázissal ezelőtt!
Az elmúlt az ősz arra vonatkozott, hogy ennek a fázisnak ELMÉLETILEG legkésőbb holnap kint kell(ENE) lennie! Persze ilyenkor kerülnek elő a "Nem ígértünk(tek) semmit" kezdetű mondatok...
Nincs jelentősége. Csak az én perverzióm, hogy ha valaki kimond, vagy leír valamit akkor ahhoz tartja magát, ha a fene fenét eszik is!
Erre írtam, hogy mekkora blamázs lesz nekem, ha holnap megjelenik, mert ELŐRE KÁROGTAM!
A legelső és legfontosabb, hogy nem a fejlesztők rontották el direkt a csipesz forgási irányát, hanem egy modder. Nekem van egy erősebb daruk modom, és az volt felszerelve a kocsira és abban valóban fordítva forgatja a rönköket.
Viszont a gyári csipesz jóval kisebb, mint a régi MR-ből átvett mod csipesz. és durvábban is mozog. Már ami a forgatást illeti. És ezért már szóltunk a fejlesztőknek, hogy a sima darunál gyorsítsák fel a tárgy forgatást a rönkösnél meg lassítsák le! B.sztak rá! Jahhh, nem most szóltunk, hanem néhány fázissal ezelőtt!
Az elmúlt az ősz arra vonatkozott, hogy ennek a fázisnak ELMÉLETILEG legkésőbb holnap kint kell(ENE) lennie! Persze ilyenkor kerülnek elő a "Nem ígértünk(tek) semmit" kezdetű mondatok...
Nincs jelentősége. Csak az én perverzióm, hogy ha valaki kimond, vagy leír valamit akkor ahhoz tartja magát, ha a fene fenét eszik is!
Erre írtam, hogy mekkora blamázs lesz nekem, ha holnap megjelenik, mert ELŐRE KÁROGTAM!
Szemezgettem a játékkal (FS22) De most figyelj: Az nekem túl FARMOLÓS! <#wink>#wink>
Egyszer ki is próbáltam, (Anyukám tudta nélkül. <#awink>#awink>) de viszonylag gyorsan elérdektelenedett számomra.
Oldgamer!
Ez nem nagy teljesítmény. Csak egy kis kitartás kell hozzá és jó sok türelem, meg némi elszántság. Azért annyira nem nehéz a játék, hogy ne lehessen teljesíteni!
Egyszer ki is próbáltam, (Anyukám tudta nélkül. <#awink>#awink>) de viszonylag gyorsan elérdektelenedett számomra.
Oldgamer!
Ez nem nagy teljesítmény. Csak egy kis kitartás kell hozzá és jó sok türelem, meg némi elszántság. Azért annyira nem nehéz a játék, hogy ne lehessen teljesíteni!
Józsi!
5×100 %... Azt hittem valami photoshop! <#papakacsint>#papakacsint>
Gratulálok!
5×100 %... Azt hittem valami photoshop! <#papakacsint>#papakacsint>
Gratulálok!
Miért elmész a Bahamákra telelni....
Ott is lesz internet,így aztán ott is tudod tolni a SR.
Mostanában nem próbáltam a daruzást ,de ha lesz időm a teszt mapon ránézek ,nálam is ennyire gyatra é...<#hehe>#hehe>
Szépen kimaxoltad a játékot...100% mindenhol.<#taps>#taps>
Pedig a következő régió még nagyon messze van ,főleg hogy még a rendesben a mostanit sem adták ki...
Én most picit félre raktam az FS22 miatt,na ott lehet kiélni a famunkákat minden téren.
Szerintem te ott is felhúznád a szemöldököd párszor ,mert ott még nehezebb a dolog.
De ott legalább ha nem megy, kiszálsz és kézzel rásegítesz a pakolásnál...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.28. 17:11:15
Ott is lesz internet,így aztán ott is tudod tolni a SR.
Mostanában nem próbáltam a daruzást ,de ha lesz időm a teszt mapon ránézek ,nálam is ennyire gyatra é...<#hehe>#hehe>
Szépen kimaxoltad a játékot...100% mindenhol.<#taps>#taps>
Pedig a következő régió még nagyon messze van ,főleg hogy még a rendesben a mostanit sem adták ki...
Én most picit félre raktam az FS22 miatt,na ott lehet kiélni a famunkákat minden téren.
Szerintem te ott is felhúznád a szemöldököd párszor ,mert ott még nehezebb a dolog.
De ott legalább ha nem megy, kiszálsz és kézzel rásegítesz a pakolásnál...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.28. 17:11:15
Forever>***eta32***