mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Biztos feltelepült a 4K monitorról. Használtan vettem.
    Vagy annyira részletes volt már a talaj, hogy úgy gondolta, a kocsi részletességét magába folyatja.

Én is tápra gyanakszom. Főleg, mert kikapcsolva is csinálta.
    Múlt hónapban lett két éves. És nem ment közel sem annyit, mint korábban a Thermaltake, amit úgy 5 évesen szedtem ki a gépből és még mindig működik. Csak amolyan biztos, ami biztos alapon cseréltem.
    Ez meg egy Seasonic, ami elvileg jobb márka lenne. És erősebb is, mint a TT volt. Ez amúgy sem ártott az erősebb gép miatt sem, bár ránézésre a 630W-os táp is el tudná vinni. A 750W-osnak meg kötelező. Amúgy is ez az ajánlott hozzá. Rohadjon meg, most pipa vagyok. Így vegyen az ember márkás cuccot. Csak akkor mi a fenét kellene venni, ha ez sem megbízható?!?
    A cicergést esélyes, hogy egy tekercs okozza. A kérdés, hogy melyik. Ezt csak füllel lehet kideríteni sajnos. Viszont, akkor az azt jelenti, hogy szét kell szednem a gépet és az most nagyon nem hiányzik, mert kell és nem csak játékra. Az lenne a legkevesebb.
    Bízom benne, hogy a benne lévő védelem jól működik és nem fog elfüstölni semmi más, ha megadná magát. Mára áramtalanítottam. Majd holnap megint rápróbálok. Ha cicereg, akkor nem játszom vele, szétszedem.
    Viszont akkor most rendeljek egy új tápot? Baromira nem volt szükségem erre a nem várt kiadásra.
    Sorry, hogy itt sírok, de a barátnőm ezt úgysem értené meg. Ráadásul a ma érkezett csomagok sem voltak tökéletesek. Az egyiknél én csesztem el és nem néztem meg jól, hogy mit rendelek, a másiknál meg a feladó küldött rosszat.
    Utoljára szerkesztette: RJoco, 2022.08.24. 19:13:44