mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #4019
    Azokra a fatuskókra gondolsz, amik nem vágva vannak hanem törve és minden irányban el vannak forgatva és atom stabilak? Nekem is a kedvenceim!

Az indítási problémádat nem teljesen értem. Arra gondolsz ami minden játék elején van sorban képek és jobbára el lehet őket nyomkodni kontrolleren "A"-val (Xbox. Gondolom a PS-en a jobb hüvelykhez legközelebb gomb. "X"???) billentyűzeten meg ESC-el!?!?!?!
    Vagy pedig???

Két bölcsességre is szert tettem ahogy ezzel a mod pályával játszok. Hogy az International 5070 Paystar egy halom kula. Nagy csalódás volt és már értem, hogy miért került ki a készletemből anno és miért kellett most az acsihoz újra megvennem. Amilyen bizalom gerjesztő a kinézete, olyan béna.
    Viszont a Loadstar 1700 nagyon hasznos és kezes jószág. Már csak azért is, mert ugyan scout-nak van kikiáltva abból a kategóriából egy hangyányit kilóg. (Heavy scout) Így kiválóan alkalmas rakott pótok vontatására és/vagy a szerviz puttonnyal felfedezni!
    És még az is, hogy általában véve a modernebb autók semmilyen pozitív érzelmet nem váltanak ki bennem. És nem vagyok old tájmer fanatikus!