Jóózsf István#4016
Oldgamer!
Ha befejezted a zöld völgyet, vagy bírod szimultán, akkor ezt tudom ajánlani. Érdekes, mert magát a térképet egyszer már kukáztam, de sokat változtatott rajta, többek között a kiindulási pontot és már vagy két órát karikáztam, mire rájöttem. Azóta meg már vagy fél napot.
Egy hátulütője van, hogy ELMÉLETILEG kell hozzá a Jeep és a 49X dlc. Elindul nélkülük. Én is közben vettem meg.
És valójában emiatt is írok. Történt ugyanis, hogy zseni módon magánál a fókusznál szedegettem össze a még hiányzó dlc-ket, hogy talán így kapok rá kedvezményt és úgy is van, csak épp azt nem vettem észre, hogy véletlenül GŐZRE vettem meg, nekem meg EPIKES a játékom. Történt mindez tegnap reggel. Gyorsan ki is töltöttem náluk egy űrlapot, hogy ez van.: Birka vagyok. Csináljuk vissza, vagy cseréljék el epikesre.
9:33-kor igazolták vissza, hogy beérkezett a kérelem és majd intézkednek...
11:20-kor már itt sorakozott három levél amiben mindenféle módon biztosítottak, hogy visszaküldték a pénzem, csak győzzem kivárni amíg a bankok intézkednek.
Álmomban sem mertem gondolni, hogy ezt ennyi idő alatt lezavarom. SŐT!
Olyanok pörögtek az agyamban, hogy inkább hagyom bukni a 11200-at és megrendelem ugyanezt az epiktől IS!
Még az is belejátszott, hogy ugye levélben kaptam meg a dlc kódjait. Illetve egy linket a fókuszhoz és azon az oldalon lehetett felfedni a kódokat, hogy rákattintasz. Egyébként ennél a mozzanatnál jöttem rá, hogy mekkora pénisz vagyok! Mert itt már észrevettem, hogy blabla dlc PC-STEAM. Viccből azért még belepróbáltam az epikbe, de nem röhögött rajta.
És itt ezen az oldalon az is ott van, hogy ha már tudomásomra jut a kód, akkor vissza már nem adható. És DE. Simán túllendültek rajta. Pedig még az űrlapon is felhívtam rá a figyelmüket.
Szóval le a kalappal a művelet előtt. Van ami jól működik ennél a cégnél! Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2022.08.07. 06:57:21