mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Üdv!
    Először is köszi a tippet, jó ötlet!
    Tehát Green Valley map: megpróbálom a helyet körülírni.
    Nos, a térkép kiindulás pontjától van nem messze, haladva a nagy vízierőmű/gát ùtszakaszán. Mikor a gátat elhagyjuk ( nem a gàt legvégén egyből ) kb 150-200 m-re lesz egy sárosabb földút balra. Lemész, és egy hosszabb keskeny erdei földesút az amin kell haladni, lényegében csigavonalban egy kisebb dombtetőre, ami zsákutca. Ide egyébként 6 db Bricks-et vagy cementett kell hozni, nem emlèkszem pontosan. ( Bricks lesz ) Na, ennek a zsákutcának a vègén lesz ez a nem túl nagy fahíd. Ide olvadt bele oldalasan a kocsim bal oldala, azaz kerekei. Gond, hogy van egy olyan szakasz, ahol egy sziklaszirt helyezkedik el az út kellős közepén. Ezen borulékony jàrművel, tehát az általad javasolt nagy daruval szerintem nagyon neccesen, vagy sehogy nem lehet átmenni, ha más nem, a nagy lelógó oldaltámasz miatt, az tuti beleèrne a sziklaperem aljába...plusz egyből ott fordulni is kell, miközben oldalasan kell haladni. Ha elnézel arra egyik nap netán látni fogod. Nem tudom kockáztassak e, mert egy kocsim van, ha ez borul, akkor teleport nèlkül game over...nálam. Tudod, szoktam mondani, elvből nem alkalmazom ezt a lehetőséget a játékban. Elég fafejű vagyok ilyen szempontból legalábbis.
    Szóval eldöntöm még mitévő legyek.
    De köszi, hogy foglalkoztál a témával, ha más nem, a későbbiekben az ötletednek egy másik szituációban minden bizonnyal hasznát tudom venni!
    Ja: nálatok pc-n szokott hibás lenni a térkép? Csak mert nálam konzolon a hidak sok esetben úgy vannak megjelenítve, hogy sèrültek/hiányosak ( rendbe kell tenni, ezt gondolnám řrtelemszerűen ) mikor odaèrek meg semmi baja a betonhídnak. Ez baromi zavaró, illetve megtévesztő. Olyan viszont nincs, hogy járhatónak mutatja, aztán kiderül sèrült. Fahidaknál minden ok, ott nem tapasztaltam hibás jelölést. Eddig.