eta32#3876
A játék készítők az elején de minden nagy update előtt a játékukat sem indították el ,mert ha igen akkor nem úgy adták volna ki mindig ahogy...
Ezért is hozták létre a PTS-et ,de sokat az sem segített,mert még most is vannak benn olyan bugok amik nem voltak az elején vagy csupán trehányságból megint vissza kerültek...
Itt van a kutya elásva ...még hogy foglalkoznának olyan részletesen a rugózással és egyébbel ahogy írod is ugyan már ..ahhoz idő kell, nekik meg nincs mert csak a pénzt számolják...
Sokszor úgy érzem egy egy boruláshoz közeli esetnél ,mint ha a kocsik mind egy pót vagy vontató a tetején lenne a tömegközéppontja ,csak azért is hogy felboruljon és te sz@pjál ,vagy tök hülyék megcsinálni normálisan...
Már hozzá igazítottam a játék stílusom ,tudom kezelni....(még modok nélkül is)
Ilyen az is mikor ugyan azon az úton ugyan azt a rönkszállítós fuvart vidd el 3x, persze a leghülyébb útvonalon tudsz csak arra menni ez még a bónusz hozzá...ugyan már ennyi kreativitás már az oviban is kevés volt.
De örüljünk hogy van nekünk az SR olyan amilyen így szeretjük vagy nem, én nem sok játékba öltem ennyi időt mint ebbe és még messze a vége kb a felénél járok összben...