mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #3860
    A csalást.... gondolom te is tudod nem úgy értem...
    Ha úgy nézzük a játék SR is egy nagy csalás ha csak az elődhöz a MR-hez viszonyítjuk....
    Egy lebutított megkönnyített leegyszerűsített MR...
    Az meg hogy a nagy része használhatatlan annyira nem meglepő,a MR-ben is volt ami semmire nem volt való ott én is használtam mod gépeket elsősorban a mod pályákhoz mert azok tényleg teljesíthetetlenek voltak az alapokkal...
    Az én "hagyományaimhoz kedvenceimhez " hasonlóan itt is az orosz géppark játszik 1-2 kivétellel,persze az elején nyilván nem mert még nem elérhetőek...

"Csalásnak nem nevezném mivel bárkinek bármilyen mod könnyen elérhető."
    Ettől még könnyítés az eredetihez képest ha így jobban hangzik.
    A recovery is az de jó hogy benne van ha nagyon kell van mihez nyúlni és hardon komolyan bünteti is pénzben,de sokszor megéri ha nagyon nincs mit tenni vagy nincs az embernek ingerülete épp szenvedni plussz fél órát akár.
    Ha úgy vesszük én is "csalok" mert fél óránként vagy épp a fuvartól függően korábban is ki-be lépek és mentek külön...
    Hogy ha gond adódik ne félóra vagy több menjen a levesbe...főleg így a 3 karrier nekifutásra, hanem vissza töltöm és annyi.
    Persze ez az opció nem volt meg az elődnél MR-nél így ott tényleg húzós tudott lenni egy egy küldi ,de ott csak fát hurcolásznunk itt meg azért vannak komoly fuvarok és hosszú utakat kell bejárni...
    Na meg ott meg volt a pedálos manuál kuplung manuál váltással ami tényleg hard szinten volt itt meg ez a bohóc ótómata...
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.04.13. 08:10:06