eta32#3858
Én sem vita indítónak szánom ,....de mikor néha néha bele nézek 1-1 YT: vidibe mert épp nincs kedvem-időm azzal szórakozni hogy az ép aktuális küldi-időfutam hogy és merre....
Csak a fejem fogom...alig látok mod járművek nélkülit...
Tökön-babon paszulyon keresztül ezerrel mint ha a terep aszfaltból és sík terepből állna.
Nyilván nem mondom hogy a gyári gépekkel és pótokkal minden rendbe van mert apótok tényleg botrányosak igazi fércmunka...
Azért a gyári gépparkkal nincs akkora gond,kell küzdeni igen de ettől van benne kihívás számomra... ...Hard modban meg aztán ...
Láttam olyan kamiont amelyik több ezer literes üzemanyag tartállyal rendelkezett olyan kerekekkel és tapadással hogy még az FS-ben sem használnám ...pedig ott aztán a fizika a béka segge alatt van...
De persze mindenki úgy játszik és úgy ámítja és csapja be magát ahogy akarja (köztük én is)
Ha már eddig megálltam modok nélkül én már tuti nem fogok hozzá nyúlni,(nem csalok) nem kell nincs szükségem rájuk
Pedig aztán Amurban ha valahol lehet szívni rendesen az alapokkal hardban meg végképp,de kérem nekem elveim vannak....