Jóózsf István#3857
RSK specifikus.
Van egy olyan nevű modder, hogy Kot76RSK. Több modjában is találkoztam ezzel a felépítménnyel. Amúgy MudRunner felépítmény! (A'sszem)
És ha már modokról beszélünk, akkor nálam a Tátra Főnix az adu ász. De ezt már tényleg csak akkor ajánlom, amikor már minden mindegy, mert bizonyos összeállításban mindenen átmegy százzal!!!
Azt akartam hazudni, hogy ez az a jármű, amihez nem nyúltam hozzá, de sajnos nem bírtam megállni, mert például azok a ki s buta kerekek nagyon idiótán néznek ki alatta. Meg még néhány egyéb dologhoz is, de egyik sem volt jelentős. Nézni is jó, ahogy a futóműve elnyeli az egyenetlenségeket! IMÁDOM!
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy a fejlesztők is megcsinálhatták volna ilyenre, de szartak bele!
Nem akarom elindítani a hitvitát, de mindannyian találkoztunk már olyan játékkal, aminél kötelező a modok használata. Ilyen például a Transport Fever 1-2. Ebben a tekintetben hófutó a penge élén táncol. Nem azért, mert kevés lenne az eszköz, amivel dolgozhatunk, hanem mert mindegyik fércmunka! Vegyünk egy egyszerű pótkocsit. Semmit nem tudsz hozzáadni. Se motor, se váltó, SE TAPADÁS. (!!!) De picit módosítunk a felfüggesztésen, nem pattog, nem esik le róla az áru és nem borul fel. Mindössze 2-3 érték megváltoztatásával. Amit ha rászántak volna még két órát, akkor gyárilag is lehetett volna olyan.
Tényleg szégyellem magam, hogy ez a téma újra és újra előkerül, de hát... Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2022.04.13. 06:54:46