mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Helló!
    Csak miattad elindítottam a játékot.
    Én a Caterpillar CT681-et szeretem fahordásra használni. Bár elsősorban a hosszú rönköket cipelem vele. Mindenféle terepen elmegy, de az Advanced csörlő ajánlott rá. Van pár pályaszakasz, ahol kell. Közepes és rövid rönköket is tud szállítani, csak más felépítmény kell rá.
    A Royal BM17-tel is szállítottam már fát, de ennek nincs difi zárja.
    Igazán az Aramatsu Forester a nyerő rönkszállító rövid és közepes rönkökre. De az összeszedése nem túl egyszerű. Egy TUZ 420 Tatarin nem árt a felderítéséhez és egy jó adag javításhoz, majd kell még valami, amivel befejeződik a javítás és meg is lesz tankolva. Én a Banditával csináltam meg.
    A Tatra 813-at megkaptam a játék legelején és nagyon szeretem áruszállításra, túlméretes dolgok húzására, amihez a magas nyereg kell.
    Ha jól tudom, akkor a CT681 is DLC-s jármű, mint a Tatra 813.
    Igazán ezek a kedvenc járműveim, de minden nagyobb gépet kipróbálok. A kicsiket max bohóckodás miatt.
    Felderítőként először a Marshall-t szerettem, a H2 sem volt rossz, miután összeszedtem hozzá a fejlesztéseket. Aztán jött az International Loadstar 1700. Ezt nagyon szerettem a Tatarin-ig. Ez egy tank. Mindenhol elmegy. De nem lehet ráakasztani semmit. Szóval cipekedésre nem alkalmas igazán.
    Nemrég összeszedtem a Ford F750-et, amire már a játék elején áhítoztam, csak aztán kiidegelt a játék és azóta nem játszottam vele.

A végére hagyom talán a legfontosabb dolgot.
    Közepes rönkből csak 1 fuvart tudsz szállítani, akármit is csinálsz (kivétel a mod, illetve a trükközés).
    Ha a kocsira rakod a közepes felépítményt, akkor nem akaszthatsz mögé semmit, mert annyira túllóg. Ha meg nem ilyet raksz rá, akkor mögé akaszthatod a közepes fához való utánfutót és ugyanott vagy.
    Viszont így tehetsz a kocsira darut. Ugyanis csak az Aramatsu olyan, ami tud fát is cipelni és van rajta daru.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kis rönköket nekem eddig soha nem kellett szállítanom. Jártam Alaska-ban, Michigan-ben és most Kola-ban vagyok, de még itt sem láttam ilyen feladatot. Közepes és hosszú rönkből van, hogy kell 3 kanyar is.
    A rönkökhöz a kampós daru kell, az árukhoz a sárga. Keresztben nem lehet őket használni. Sajnos.