mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #3727
    Ha valaki CSAK játékra használja, tehát folyamatosan mozgó kép lenne rajta, akkor minden további nélkül lehet oled is. Mondom ezt úgy, hogy még sosem láttam élőben olded tv-t, ha csak azt nem vesszük, hogy biztos elmentem egy-egy előtt a hülyeboltban!

Phara!
    VALAKI???

c:\Users\blabla\Documents\My Games\SnowRunner\base\Mods\.modio\mods\sokszám\ Mappában levő valamelyik RAR fáljban levő (.PAK) ...AKÁRMI.pak\classes\wheels mappában lévő valamelyik (Ha már ebben a mappában van, akkor MINDEGYIK) .xml fáljban lévő

<WheelFriction _template="Allterrain" BodyFriction="1.4" />
    <WheelFriction _template="Allterrain" SubstanceFriction="1.2" />
    <WheelFriction _template="Allterrain" BodyFrictionAsphalt="1.2" />

sorokban. ahol is az 1.4 és az 1.2 lenne az, ami egy szorzó. Ha elállítod, akkor azt javasolnám, hogy első lépésben 4.0 fölé ne menj, vagy ha a motorokat is felhúzod, akkor 6.0 fölé nem érdemes menni, mert anomáliák keletkeznek! Hogy a több lehetőség közül pontosan melyiket használja az adott jármű, azt úgy lehet kideríteni, hogy a megnyitott rar (.pak) fájlon belül \classes\truck mappában levő akármilyenjármű.xml-ben ezt a szakaszt kell megkeresni:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

<CompatibleWheels RearOffsetZ="0.04" Scale="0.64" Type="wheels_tatra_rhino_default" />
    <CompatibleWheels RearOffsetZ="0.04" Scale="0.64" Type="wheels_tatra_rhino_p12" />
    <CompatibleWheels RearOffsetZ="0.04" Scale="0.64" Type="wheels_tatra_rhino_zikz" />
    <!-- <CompatibleWheels RearOffsetZ="0.04" Scale="0.64" Type="wheels_heavy_single" /> -->
    <CompatibleWheels RearOffsetZ="0.04" Scale="0.64" Type="wheels_tatra_rhino_hs" />
    <!-- <CompatibleWheels RearOffsetZ="0.04" Scale="0.64" Type="wheels_tatra_rhino_hs2" /> -->
    <!-- <CompatibleWheels RearOffsetZ="0.04" Scale="0.64" Type="wheels_tatra_rhino_sh" /> -->
    <CompatibleWheels RearOffsetZ="0.04" Scale="0.7" Type="wheels_tatra_rhino_s" />
    <CompatibleWheels RearOffsetZ="0.04" Scale="0.64" Type="wheels_tatra_rhino_tatarin" />

De ha vanilla kerekeket használ a módosított jármű akkor a játék ide vonatkozó értékeit...

Próbáltam annyira részletes lenni, amennyire lehetséges.