Nekem ez már túl nagy.
Amúgy láttam OLED TV-re kötött PS5-öt. Meg egyéb animációkat is egy másik TV-n. Valami brutál volt.
De sajnos a 83-as TV jelenleg 4800€. Karácsonykor nem vettem meg, pedig egy 1000-sel olcsóbb lett volna, azóta meg csak drágul. Néztem nagyobbat, NeoQLED-eset, olcsóbb lenne, jobban is látnám a kanapéról, de nem a legtutibb. A LED-esek meg még olcsóbbak ebben a méretben is.
Monitor terén nem tudom, hogy mire cserélném. Gondolkodtam ultra szélesen is, de vélemények megoszlanak. Illetve nem is 4K. Bár van, ami tud 2x2K-t, szóval az már 4K vízszintesen. Függőlegesen viszont nem.
A 144 Hz teljesen felesleges nekem. Nem FPS játékozom. A SnowRunner-nél direkt hátrány, mert még FHD felbontás mellett sem képes tartani. Cybepunk-nak sokkal jobban ment és nem voltak olyan mikrolagok sem, mint SR-ben. Az X sorozatnál meg szerintem teljesen mindegy, mert, ha már elég nagy a birodalmam, akkor így is, úgy is kevés lesz az FPS.
A pókembert is 60 FPS-sel toltam végig és semmi zavaró nem volt benne. Hacsak nem a himbálózástól való szédülés miután felkeltem a fotelből.
A 6900 XT meg szerintem nem hoz annyit, amennyiért megérné. Bár én is szemeztem vele. Csak nem volt kedvem új házat meg tápot venni, átépíteni a kócerájt, akkor már a CPU hűtését is cseréltem volna. A 6800 XT-nek is vígan vinnie kellene ezt a játékot is, de, ha egyszer vacakul van megírva, akkor nincs mit tenni. És ugye mely játékok vonzanak leginkább? Az optimalizálatlan, vacakul megírtak.