6011
-
#2966 Rendben, 650€+10000 forintért viheted, de a posta 800€ lesz.
Korona járvány miatt a személyes átvétel nem lehetséges.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.09.17. 22:34:54 -
#2965 DE MÉG MINDIG NEM ÉRTEM, HOGY AKKOR MIÉRT VETTE EL A JÁTÉK A 2x VASGERENDÁMAT, MIKOR CSAK 1 KELLETT A FELADATHOZ?! -
Oldgamer #2964 Én a konzolos verziónál azèrt nem kaptam manit a küldetésekhez tartozó pótokért, mert konkrétan nem is lehetett eladni a trailer store placcon. Egyszerűen nem is látta a játék az ilyen kiegészítőket... Igazából ezen soha nem mérgelődtem, konstatáltam hogy ez így normális, ezt/ így akarták a készítők. Nem oszt nem szoroz, max a játék elején, mikor minden egyes kreditre szüksége lenne a játékosoknak a további fejlődéshez. -
Jóózsf István #2963 Igazad van! Tényleg fenn áll még a jelenség.
Az lehetséges, hogy amit eladtál pótkocsi egy küldetéshez tartozott? Mert nálam az volt a helyzet, hogy egy szerelvényt kellett mentenem és elvinnem valahova. Egy CATert és egy hozzá tartozó lépcsős félpótot. Amikor a félpótot adtam el, akkor egy fillért sem kaptam érte, de közvetlenül utána ott a pótboltban találtam egy oldalfal nélküli félpótot és azért kaptam pénzt, amikor eladtam!
Fogalmam sincs miszerint történik mindez. Csak találgatok. -
Jóózsf István #2962 Nem nagyon figyeltem, meg a mod pályákon mindegy is, de úgy tudtam, hogy javították. Legalábbis nem sírnak miatta a népek a fórumában. -
#2961 ez a trailer sell bug hogy a francban van még mindig a játékban? michigan egyik trailer storejába összeszedtem az összes utánfutót, miután már vagy ötöt bebuktam, várok a patchre vagy két hónapot, erre ugyanúgy nem ad pénzt értük! hát az anyjuk pitscháját már! -
Jóózsf István #2960 Túlbonyolítjuk. Felejtsd el az egységeket, mert azt csak egyik magyarázatomhoz használtam.
A lényeg:
Egy szóló teherautóra fel tudsz tenni KÉT DARAB (!!!)
deszkát, cementet, téglát, zsákolt homokot, beton BLOKKOT, fém tekercset. Kaját, szerviz alkatrészt, járműalkatrészt, üzemanyagot, olajoshordót
Vagy EGY DARAB
vasgerendát (Zártszelvényt), kis csövet, közepes csövet, szállító konténert (a kisebbet!) Betonlapot (a hosszúkást)
Mert ezek két helyet foglalnak, mint ahogy látszik is!
És akkor nem is erőltetném a nagyobb motyót, mint a Túlméretes konténert, NAGY csövet (4 hely!)
Fúrófej (5 hely!)
Mamutfenyő. Na ez kérdéses, de szerintem ez is 5 hely
...Küzdök itt mint néger a jégen! -
#2959 Aham. Akkor túllicitálom Istit, félár plusz 10e -
#2958 MSI 6800XT Gaming Trio X
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.09.17. 12:53:15 -
#2957 Milyen vga-d van? -
#2956 Féláron?! Dehogy, viszont elcserélem egy 3080-ra simán.
Igen, észrevettem, hogy elbabráltam. Siettem, mert meló előtt voltam és kicsit kiidegelt a videószerkesztő is.
Úgyhogy az egészet 60 FPS-re konvertáltam át, emiatt lehet a darabosodás. Bár az előzőt is 60-nal csináltam, csak ott nem futott a játék 80 fölött.
Ennek ellenére néha a játék elég csúnya FPS droppokat csinál. Ez most lehet, hogy nem látszik a videóban.
Illetve azt vettem észre, hogy brutál mód dolgozik a GPU mellett a CPU is. Nem gondoltam volna, hogy így megterheli a játék vagy a játék felvétele. És ez még mindig csak FHD felbontású volt.
Mondjuk az éjjel az 1 óra játék alatt nem volt FPS drop a 3 monitorral. 1-2 beállítást visszább vettem, így 60 alá sem ment be az FPS.
Amit a rakományról írtál, azt nem értem.
Ezt a játékot is németek készítik?
A szerelvényen van 2 helyem (egység). Ez teljesen tiszta. A feladat megkíván egyet, de mit? Egységet? Mert akkor sokat vett le. Szerelvényt? Nem tudom, ez nem egyértelmű. És, ha nagyobb szerelvénnyel megyek?
Jah, most látom, hogy "adag"-ot írtál. De a szerelvényre feldobhatok 1 egységet is, akkor az 1 adag?
Ez így úgy baromság, ahogy van.
Vagy csak én nem olvastam a használati utasítást.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2021.09.17. 11:50:16 -
Jóózsf István #2955 Féláron megveszem!
Brutálisan darabos vagy!!!! Be van kapcsolva a függőleges szinkron??? Az első SR-eddel nem volt ilyen gond!!!
Mit babráltál el?
Valamit csinálj vele, mert kifolyik a szemem!
Megint kinevettelek. De csak kicsit!
Balra fent a jármű, és vagy szerelvény kapacitását mutatja. Azt látod, hogy a két egységből kettő FOGLALT. Jelen esetben kétszer kettő, mert a póton is ez a helyzet.
Magában a küldetésben egy adag vasgerenda szerepel és egyet is vett el.
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.09.17. 07:16:20 -
#2954 Megvolt az első konvojos vontatás.
Illetve a második is mindjárt.
Az elsővel még nem is volt igazán gondom.
Nade a második!
Ez valami szörnyű. A mögöttem lévő nem, hogy engem nem követ, össze-vissza csalingázik.
Nem tudom, hogy a fenébe csinálta, pedig 3 monitoron játszottam már, de felborult a gyöngyszem. És mivel elég keskeny volt az út, ezért nem tudtam mindjárt odamenni és segíteni neki.
Úgyhogy jó pár (10)méteren keresztül vonszoltam magam mögött.
Előzmény, hogy az AMD programja kiidegelt egy pillanat alatt, plusz a HWinfo sem működik rendesen, mert eltűnt a kártya ventilátora, a terheltségre meg 1,5%-ot jelzett fixen.
Maradtam volna inkább a zöldnél! -
#2953 Csapatás, offroad, csapatás. -
#2952 Köszi a sok infót!
Ennek a beállításnak akkor tüzetesebben utánanézek.
A fejlesztők megalkották a vajfát, a modder meg a fajaszfaltot hozzá.
Én gyorsabban megyek Alaszkában a tükörjegesnek kinéző aszfalt szerű úton és nem csúszkálok ennyire.
Majd rakok fel videót. Az éjjel toltam neki rakományostul. Benne lesz az 1-et kér, 2-t visz akció is. Vagy én nézek be valamit. -
Jóózsf István #2951 Mennyit írtam?!
Legközelebb szpojlerbe teszem az egészet! -
Jóózsf István #2950 Húúú. Az üzemanyagos pótokat valóban tele kapod. Ha találsz egyet, jobbára az is tele lesz. Előfordulhat, hogy hiányzik belőle, de nem jellemző. Azt is megsúgom, hogy ha küldetéshez tartozik, akkor csak a pótnak kell odaérnie az üzemanyagnak nem feltétlenül!
A rövid sárga az fa. A hosszú két egységes szürkésbarna az vas gerenda, de leginkább zárt szelvényre hasonlít.
Olyan nincs, hogy egyet kér, de kettőt vesz le! Életemben nem találkoztam ezzel a jelenséggel ebben a játékban!
A farönköket kezeli hülyén. Azzal vigyázni is kell, mert a célban EGY RAKOMÁNYT kér, ami ugye három szál minden esetben! De a felrakásnál, ha meg van határozva, hogy mennyi van készleten, akkor az SZÁLRA vonatkozik. Tehát, ha azt látod, hogy 3-6-9 van a felrakón, az valójában 1-2-3 rakomány. Csak nagyon halkan mondom, hogy az egyik mod pályán ezt össze tudta keverni. Ha felrakattam, akkor egynek számolta, ha kézzel raktam, akkor háromnak... Ne menjünk bele.
A "H" az egy gyors fokozat, ami leginkább arról nevezetes, hogy kevesebbet fogyaszt vele az autó, MERT:
Az automata váltóban is vannak fokozatok ami ugye nem kérdés. Rend szerint négy vagy öt. A fejlesztők ugyebár képtelenek voltak egy értelmes váltó programot írni, ezért betették ezt a "H" fokozatot. Ami valójában egy hármas fokozatnak felel meg. Esetenként lehet négyes is. Ez tisztán látszik a váltó xml-jében! És a lényeg.: Beteszed "H"-ba és ugye ott tartja. Ha enyhe emelkedőn, vagy hullámvasúton mész, akkor nem fog ide-oda váltogatni. Természetesen csak addig, amíg olyan nagy emelkedőhöz érsz, ahol már a motor nem bírja. Mert ott le fog fulladni. És ebből kifolyólag elindulni sem tudsz vele. Bár ezzel tudnék vitatkozni!
Enyhén saras útra is jól tud jönni. De figyelni kell, mert a sárban, vagy vízben a magas fokozat hátrány. Ott inkább az alacsonyak hatékonyak.
A gombokra csak találgatni tudok. A nevéből kiindulva a felépítmény, vagy valamilyen eszköz, amit a járműhöz csatlakoztattál (NEM PÓTKOCSI!) tud valami funkciót, amit vezérelhetsz is, akkor azt teheted rá.
Nnnna! Amit eddig a váltóról írtam, azt felejtsétek el. Mert az kapásból nem igaz, hogy kevesebbet fogyaszt. Pont, hogy ebben a fokozatban fogyasztja a legtöbbet. Mutatom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
<Gearbox
AWDConsumptionModifier="1.2"
CriticalDamageThreshold="0.4"
DamageCapacity="180"
DamagedConsumptionModifier="1.5"
FuelConsumption="2.5"
IdleFuelModifier="0.3"
Name="g_truck_default"
MinBreakFreq="0.0"
MaxBreakFreq="15.0"
>
<ReverseGear AngVel="1.5" FuelModifier="1.1" />
<HighGear AngVel="7.5" FuelModifier="1.8" />
<Gear AngVel="1.5" FuelModifier="1.7" />
<Gear AngVel="4.0" FuelModifier="1.5" />
<Gear AngVel="6.0" FuelModifier="1.3" />
<Gear AngVel="8.0" FuelModifier="1.1" />
<Gear AngVel="10.0" FuelModifier="0.9" />
<GameData
Price="1900"
UnlockByExploration="false"
UnlockByRank="1"
>
<GearboxParams
IsHighGearExists="false"
IsLowerGearExists="true"
IsLowerPlusGearExists="false"
IsLowerMinusGearExists="false"
/>
<UiDesc
UiDesc="UI_GEARBOX_DEFAULT_DESC"
UiIcon30x30=""
UiIcon40x40=""
UiName="UI_GEARBOX_DEFAULT_NAME"
/>
</GameData>
</Gearbox>
Ez egy kutya közönséges alap váltó teherautóhoz. Ezzel kapjuk, ha veszünk egyet.
Amit látni kell a "táblázatban" HighGear AngVel="7.5" FuelModifier="1.8" Aki nem értené, az angvel a fokozat áttételének az aránya az EGYHEZ (A fejlesztők szakértelmére hívnám fel a figyelmet ismét, mert a valóságban ugye minél nagyobb az arány, annál lassabb/erősebb a fokozat. De ezt most engedjük el! Ha ezt így tudták egyszerűen megoldani a programozásban, ám legyen.)
Az első hülyeség részemről, ahogy itt is látszik a hármas fokozat 8-as szorzóval rendelkezik ez meg 7.5 De majdnem! . A második a fogyasztás, ami ha megnézzük, akkor a legmagasabb ötödik fokozatban egy 0.9-es szorzót kapott. egyes fokozatban ez 1.7 és a "MAGAS" fokozatban 1.8!!!!! Ha ezt valaki meg tudja magyarázni, úgy hogy azt el is fogadjam, akkor lerántom a Moszkva téren déli tizenkettőkor!
Szívesen értekezek még ebben a témában, ha valaki kíváncsi ilyenekre. Azt azért leszögezném, hogy minden egyes sor vagy érték jelentésével én sem vagyok tisztában.
Még egy kis spektrum tévé:
Azt ugye mondtam, hogy ezek szorzók. Magának a váltónak is van egy alap szorzója, mint látható: FuelConsumption="2.5" Na jó, de mit szoroznak? Hát a motor fogyasztását: FuelConsumption="6.5"
Sok minden ebben a játékban így működik. Például a tapadás is. Ott a kiinduló érték a talaj tapadása, amin megyünk. Ezt szokták, a modderek levenni 0.000000000000SEMENNYIRE, hogy jó nehéz legyen a pálya. Ezzel kapcsolatban majd töltök fel egy dejót, hogy az autópályás mod pályán ez hogy realizálódik! Minek is halogatnám?!?!? Annyit fűznék hozzá, hogy nekem most fent van egy mod, ami általánosságban módosítja a gumik tapadását (Természetesen a kedvező irányba) És plusz a tajga gumiját én szemérmetlenül eltoltam felfelé. Olyannyira, hogy a motorjának a nyomatékát is fel kellett emelnem!
Na ebből kezdjetek visszafelé osztani és megkapjátok annak az ASZFALTOZOTT autópálya szakasznak a tapadását!
Már csak egyet nem értek: Itt ezt miért kellett?
Ha mondjuk csinál egy sárcsapdát, ahol leveszi a tapadást nulla közelébe, azt mondom legyen. De itt mi értelme van? Ha csak az nem, hogy olyan drifteket szoktam lenyomni, hogy leesik az állam! -
#2949 ÚrIsten, hogy én miket bénázok!
Netre fel sem teszem.
Vagy 20 percet tököltem a garázsnál, hogy akkor most milyen tréler kell, milyen felépítmény, nincs pénzem mindenre, útba kell ejteni ezt+azt, aztán kiderült, hogy a tank pótot tele kapom meg, nem üresen, mint MR-ben (nem is tudom, hogy HC-ban játszom vagy sem), úgyhogy akkor vissza az egész, mert van lóvé a felépítményre.
Jah és az egész abból adódott, hogy vittem volna a vasat (ami fagerenda) a hídhoz, csakhogy a telephelyre mellékúton mentem, visszafele meg a kicsit aszfaltosabb tükörjég utat választottam, csak azt nem vettem észre, hogy van rajta egy sziklaomlás, amit el kell takarítani, így a vasat (ami fa) oda használtam el, mert nem akartam már visszafordulni. Így kötöttem ki végül a garázsomnál rakomány nélkül.
Mondjuk az is szemétség, hogy 1-et kér, erre a kocsiról leszedi a kettőt. Vagy oldalanként kér egyet, mert két oldalra jelöli a "lerakás" helyét és azért viszi el mind a kettőt? Ezt nem vágom.
A váltómon van olyan fokozat, hogy H. Ez mire jó? Mint MR-ben az 1+?
A Custom Addon Action gombok mire jók?
Van belőle 8 lehetőség, de fogalmam nincs, mit lehet rá beállítani. -
eta32 #2948 Számomra kormány nélkül,ami tud FFB-et , értelmetlen lenne tolni,más dimenzió...én G27-et használok....
A kontroller csak fa pakolásra, daruzásra,van mellé.
Sajna az a H váltó pedálos kuplunggal támogatás ami a MR-ben volt itt kimaradt,de így is használom ,persze kuplung nélkül,a H váltóra vannak bekalibrálva a váltó fokozatok így sem rossz de messze nem olyan élmény mint a MR,ben. -
Jóózsf István #2947 Ne is mondd én is nyomom a kézifék gombot ha kell, ha nem! Látszik is a dejóimon! Már gondoltam rá, hogy egyszer majd valaki szóváteszi, hogy mit bénázok vele!?!?!? -
#2946 Szerintem ez a játék hibája. Az űrmérnök még ablak módban sem engedi kihúzni az egeret.
Egyszerűen a fejlesztők nem gondoltak arra, hogy valaki ne teljesen teljes képernyő(kö)n használná.
Köszi a fejlesztés infót.
Pont egy felfüggesztést kaptam.
Az a baj, hogy a segítséges infós paneleknél a naaaagyon okos készítők a szóközt jelölték meg, mint bezárós gomb.
Csak amikor jön egy ilyen ablak és a kocsin a kézifék nem húz be automatikusan (ami elég zavaró, tekintve, hogy MR-ben megszoktam, ha előhívom a kis menüt, akkor is behúz a kézifék) én meg elkezdek gurulni befele a tóba, akkor nem érdekel a hülye hint panel. -
Jóózsf István #2945 Akkor az egyszerűbbtől kezdve. Kormányról majd valaki más nyilatkozik.
A cross, azt jelenti, hogy játszhatsz a PS-esekkel is multiban.
Ez az első játék, ahol bekapcsolva tartom a szinkronizációt, a már említett akadozások miatt.
Az, hogy ki tudod húzni az egeret, az szerintem ugyanúgy a vindóz "hibája" mint hogy nem teszi le a tálcára. Nagyon idegesítő!!! Hogy száradt volna le a kezük, amikor ezt kitalálták!
Ha nagyon mögé akarsz nézni akkor vindóz+D (Ezt sem biztos, hogy beveszi elsőre!)
A fejlesztésekből elég sok van. 20 biztosan. Jobbára csokorba vannak szedve a járművek amikhez jó. Ezt le is tudod ellenőrizni amikor megkapod, van rá egy gomb. És ugye magukból a fejlesztés fajtákból is több van. Tehát, lehet az egy motor fejlesztés, ami mondjuk három autóhoz jó. Vagy egy emelt felfüggesztés ami csak egyetlen autóhoz, vagy egy váltó, ami a teherautók feléhez jó.
Fejlesztésekből a leglényegesebbek az összkerékhajtás, diffizár és a felfüggesztések! Aztán jöhetnek a motorok, váltók. -
#2944 Bill+egér.
El is felejtettem kérdezni, hogy ez a Crossplatform, ami most (vagy régebben) belekerült, mit jelent pontosan?
Együtt játszhatok PS játékosokkal vagy PS-en is játszhatom, ha megvan PC-re.
Én az előbbire tippelnék. -
chris0000 #2943 hi. Ti milyen kormányt használtok a Snowrunnerben? érdemes befektetni vmi jobb kormányba? fejlesztettek a H váltón, egyáltalán van már benne? thx. üdv. -
#2942 Az kemény. Én meg nem győzöm nézegetni a térképet.
Mondjuk, ha jobban odafigyelnék, akkor talán kevésbé kellene, de ez most nem megoldható.
Azt el is felejtettem írni, hogy itt sokkal jobb a belső nézet, mint MR-ben.
És a tükrök is működnek megfelelően.
Összeszedtem egy fejlesztést. Azt írta, hogy a jelenlegi kocsimra nem tehetem fel :(
A szünetmentest kivettem a sorból, így nem lesz sípolás.
Jah, amúgy érdekes mód akkor kezdett el sípolni, mikor a tátrával ezerrel repesztettem és az FPS is 150 körül járt. Bezzeg mikor csak cammogok, akkor beesik 100 alá is. Nem is értem.
Azt sem, hogy, ha bekapcsolom a vertikális szinkronizációt, akkor miért lesz a 144 Hz-es monitoron 36 az FPS. Ha kikapcsolom, akkor meg 2300 MHz-en járatja a GPU-t és állóképnél akár 1500-ra is felszökik az FPS. Fekete képernyőnél 2000 fölöttit is elér.
Az AMD VGA-val meg nem vagyok megelégedve olyan szempontból, hogy a szoftver egy hulladék az nvidia-hoz képest.
De az is lehet, hogy én nem tudok valamit rendesen beállítani. Vagy extrában még a játék is cseszekszik, hogy fullscreen beállítás mellett is ki tudom húzni az egeret a játékból. Plusz, ha alt+tabozok, akkor nem teszi le tálcára, hanem otthagyja a képernyőn. Alig tudom mögüle előszedni az ablakokat.
A winben beállítottam, hogy minden kijelzőn legyen tálca és a mocsok az extra tálcáknál nem teszi az óra mellé a kis ikonokat. Azok a fő monitoron vannak, amin természetesen a játék is fut. -
Jóózsf István #2941 Már ez is HÁDÉ. Így már nézhető
Visszaregisztráltam az autópályás (Hájvé Hólinra) Már csak erő kell, hogy újra nekiveselkedjek. Rohadtul gyűlölök kétszer csinálni valamit! -
Jóózsf István #2940 Az egy hiba. Az új verzió 15... összeveszik a... a franc se tudja mivel. Lehet, hogy ez is mod pálya hiba, mint a fehér fák. Amik mondjuk megszűntek.
Le is szarnám, de éjszaka kivakuzza az agyad! Azért váltogatok át nappalra...
A MEMÓRIÁM???? Úgy öregszem, hogy arra nem emlékszem, mi történ egy órája!
de tájékozódásban mindig jó voltam. Egyszer egy haverom azt mondta, hogy: "Téged térképpel etettek gyerekkorodban!" -
#2939 Mitől volt olyan világító piros a kocsi, meg a vontatmány?
Használsz valami külön programot a térképre egy másik monitoron vagy mindig kivágod, mikor bogarászod?
Vagy ennyire jó a memóriád, hogy fejből megy mi, hol van? -
Jóózsf István #2938 Reméltem, hogy a falas trükköt valaki díjazza! És igen azzal azt akartam példázni, hogy itt már a vajfák nem fognak a két szép szemedért bennmaradni UGYABBAN A KETRECBEN!!! Direkt ezért választottam ezt a felépítményt, hogy megmutathassam.
A fejlesztőknek több szabadalmuk is van: GUMIVAS, ZSÍRKŐ és a VAJFA!
Megint jönnek a hardver gondok?
Nem tudtam, hogy a játéknak ilyen alapvető problémái vannak. Nem találkoztam velük a fórumában. Ha gondolod nézz utána.
A KSIVA egy ellenőrző kód, amit minden indításnál generál a játék. Leginkább hibakereséshez kell a fejlesztőknek.
Kicsit pánikban vagyok, mert nincs mivel lekötni magam. Lehet, hogy újból nekifutok az Autópálya Felújítás régiónak, ami nekem nem működött, mert nem tudtam átmenni egyik pályáról a másikra. Amikor megjavult, akkor meg a mentéseim nem működtek. Így kénytelen voltam megsértődni. Az az a pálya, amin az óriásdaru lehetetlenségét demonstráltam, de azóta már van erősebb darum... -
#2937 Úgy látszik mostanra hanyagolhatom a dolgot.
Az FPS szám egész jól alakult némi beállítást követően. Nameg a nyelvet is sikerült angolra visszaállítani.
Ezerrel tépek a Tátrával, erre elkezd sípolni a szünetmentes, mint állat.
523W-nál 110%-os a töltöttsége.
Kicsit babrálom a HWinfo-t, erre bezárja magát.
Itt az ideje aludni menni. -
#2936 Kinyírtam a játékot.
Gondoltam megnézem, milyen nyelvek vannak benne.
Az orosznál kifagyott. Még a hibajelentést sem volt hajlandó elküldeni.
Utoljára meg olaszra volt rakva. Na, másik irányba sikerült elmennem, most a németet nem tudom továbbgörgetni. -
#2935 Mi akar lenni ez a KSIVA dolog?
A játékban is lehet választani, hogy akarom nézni vagy nem. -
#2934 A gémeden mindjárt az elején jót röhögtem.
A fapakolás tényleg nem az erősséged, de ügyesen a helyükre toltad a garázsnál.
Mondjuk a tapadáson tényleg nem ártana állítani, mert ilyen sebességnél azért nem csúszkálhatna a több mázsás, rücskös fa.
Ez inkább olyan, mint valami teflon bevonatú vascső, mert a rendes vascső sem csúszkálna szerintem így.
Legalábbis nem ilyen elindulásnál, meg ilyen lassú kanyaroknál.
Amúgy kontrollerrel vagy kormánnyal, nem tudom melyikkel játszod most, nem lehet finoman adagolni a gázt? -
#2933 Jaaa, nem zavar.
Nem nézem vissza, mit csináltam.
Egyszer elég volt.
És amúgy is adtam már pár áldást Istvánnak én is.
Azt tényleg nagyon sajnálom, hogy nem videóztam le amikor bukfenceztem egyet, túléltem, majd rövidítésnél jól elakadtam. Ez úgy az első 10 percben.
Még én is röhögtem szerencsétlenségemen.
Hát még ti hogy röhögtetek volna. -
Oldgamer #2932 Jocó!
A kisebb piszkálgatások ellenére itt mindenkit a jó szándék vezérel.
Ha pl Józsi vagy Eta látta volna miket bénázok a játék kezdetekor, szerintem szóba sem álltak volna velem itt a fórumon. :) -
#2931 Köszi a bókokat!
Legalább én is nevethetek.
Téged sem néznélek, ha nem ismernélek.
Így viszont egész más.
-
Jóózsf István #2930 RAKOMÁNNYAL A GARÁZSBA???? (55:06) Mióta?????
Megnevettettél! Őszintén felkacagtam, amikor az országúti gumival akartál a mocsárba menni, vagy amikor kikerülted a tanya után az ártatlan pocsolyát, vagy amikor Alaszkában beragadtál a hóba.
Itt nincs választásod, hogy fejleszted-e a járműveket! Első a tapadás, amihez kell a jó gumi. Ezt még elmondom, mert rohadtul nem egyértelmű. Az a jó gumi, amelyik ránézésre is jó. Tehát nem az amelyiknek a legmagasabb az ára. Legyen jó mély barázda rajta!
Nem bírtam egyszerre végignézni. Hagyok későbbre.
Mennyivel másabb így nézni, hogy egy "ismerős bénázik", mint egy vadidegent... Fél percen belül a csatornát is letiltottam volna! -
Jóózsf István #2929 ÚT-LE-ZÁ-RÁÁÁÁS??? (5:35) Nekünk ilyen nem volt! (Valaki cáfoljon meg!)
Farkast észrevetted út jobb oldalán a víz mellett? (33:29)
Eddig csak találgattam, de most lett ziher: Azért nem találom a mod pályákon a rejtett autókból egyet vagy kettőt, mert az elsőt nem számolja. Lám itt meg az "első teherautó" már a második talált jármű! Sejtettem én, hogy itt van a kutya elesve, de most lettem biztos benne! Ahogy nézem Jocó "szerencséskedését" (olyan jó mosolyogni rajta.) Én vagy tízszer megcsináltam a játék elejét és már ott tartok, hogy 5-7 percen belül a garázsban vagyok! Nyilván elsőre nem voltam olyan okos! -
Jóózsf István #2928 Pont amit már linkeltem a 2915-ben még nincs kész, de azóta toltam fel
egyet
kettőt
hármat
ami már nézhető.
Jocó. Bár nem erre találták ki, de lehet azt mondani a játéknak (valójában a gépnek) hogy magasabb prioritáson futtassa a játékot. Régen ezt lehetett anélkül is, hogy elindítottuk volna (Windóz 7)
Én ezt arra használom, hogy amikor még bétában van és nincs optimalizálva, akkor akadozik. A képkocka megvan, de mégis kifolyik a szemed, majd az agyad is, mert darál (lagol) a játék.
Feladat kezelő - részletek - jobb az ekszén és prioritás beállítása: Magas. (Valósnak nem tudom, hogy van-e értelme!?!?!?)
Nem biztos, hogy a VGA nem bírja. Nézd meg valami monitorozó programmal mi van csúcsra járatva.
Oldgamer!
Sajnos azt kell mondjam, hogy neked szar! Mert mire való az xml szerkesztés, ha nem arra, hogy a kacsázáson segítsen és mondjuk nagyobb kormányszöget adjak az egyébként tényleg kicsit béna tajgának!?!?!? Szóval, irány a lottózó, és másfél - két millából már EGÉSZ ELFOGADHATÓ pc-t össze lehet dobni! Na most irigykedj! -
#2927 Mondanám, hogy el vagyunk kényeztetve, ha egy PS áráért kapnék egy VGA-t. De annál sokkal többe volt, hogy egy ilyen játékot ne tudjon kihajtani 144 Hz-es monitoron FHD-ben egy csúcskártya. Ami azért is furcsa, mert először ki tudta hajtani, aztán visszaesett a felére. És ennek a kártyának 2K-n is működnie kellene. De lehet, hogy a felvétel kavart be neki. Az 60 FPS-re van beállítva.
Na mindegy. Ez van. Kicsit csalódás.
A grafikára MR-ben sem volt panaszom. Feltettem egy mod-ot és igazság szerint most nem látok különbséget a kettő között.
Azt leszámítva, hogy éjjel erőteljesen szemcsésedik a kép, ami nagyon zavaró. Ilyen nem volt MR-ben. Ezt sem értem.
Videóban ez is látható. Aztán áttekerem az időt nappali szakra, mert ez a ködös nyavaja nekem nagyon nem tetszik.
A beúszó falevelektől a hányinger kerülget. MR-ben ilyen sem volt.
A fenyő szerű fák ágaiban való elakadástól meg az idegbaj. A videó vége felé van ilyen is benne.
A fejlesztési rendszert egyszerűen csak nem szeretem. Minden játékba bele teszik ezt a nyavaját, mert a nagyközönség ezt szereti. Igencsak lecsökkenne a játékok száma, ha olyannal nem játszanék, amiben ilyen van. Úgyhogy elviselem.
Még jó, hogy X4-ben ilyen nincs, csak a rabszolgáknál. De lehet X5-be már beletolják. "Nem vezethetsz rombolót, mert csak 10-es szintű vagy és 100-as kell hozzá!"
Ha egyáltalán nem tetszene a játék, akkor nem ültem volna elsőre ennyit előtte.
Már azon gondolkodtam, hogyan kellene az egérgombokat felkonfigolni a gyors váltásokhoz.