mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #3719
    A modokról nem tudok mit mondani ,a hiányuk miatt...
    De hogy nagy durranás nem volt ez a javítás az tuti...már ami engem illet....
    Sorolom az elejétől benne lévő hibák : hangok még mindig rosszak, a gáz pedál folyamatos padlón (max) tartása után pár perc után leáll a kocsi,a csörlőzés ha gondol egyet folyamatosan húz,a csörlő pontok botrányosak nagyon sokszor...kocsinként változó,azt már meg se említem hogy a sok kis cserjére minek akaszt mikor még egy bicajt sem bírna el,néha ha úgy gondolja bevágja totál alászedett helyzetbe a kormit ,csak a kilépés segít,a kormi egér controller néha megbolondul és az egérrel nem lehet kijelölni csinálni igazából semmit ,sokszor még a kilépéstől sem javul meg, a pótok némely része leginkább a hátsó lökös elakad mindenben ...ezzel még nem lenne baj ha a többi részén nem mennének át a fák ,mint kés a vajon, a fák vagy akadályok vagy nem de hogy sokszor megakadnak és utána elroppannak mint a Tirex szájában a tyúktojás...,,,.....mit soroljak még szerintem ennyi elég.....némelyik régió map botrányosan optimalizálatlan ,kevés az fps....stb,stb
    Biztos van még de hirtelen ennyi jutott eszembe