mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #3694
    Mérgemben recoverivel mentem a garázsba,amik messze voltak Wiscoban a garázsoktól....igaz elfogyott rá közel 40 ezer de üzemanyagban amúgy is megspóroltam itt még többet is.
    Elég sok volt amit javítani kellett és a tatra tartályost is fel kellett töltenem ,mielőtt elvittem Amúrba....
    Javító pótot nem akartam venni már így a YAR 87-el ingyé megjavítottam és feltöltöttem az egész bagázst...
    Nem tudom ezt tudtátok é hogy ha a tetején levő "javító-tankoló packot" újra és újra aktiválom a garázsba, ingyé van és feltölti benyával is és a javítót is újra adja így nem kerül semmibe.
    De a Tatarinnál ez nem működik mert ott nem abban a "szekcióban" van ez a lehetőség....
    Így is spóroltam egy csomót....
    Kipróbáltam az 5 tengelyes Azovot , mit mondjak az óriási kövek miatt nem sokáig jutottam,majd ha meglesz az emelt aktív talán jobban elmegy de tartok tőle azzal is ide kevés lesz...
    Na nem baj van más amivel tudok nyomulni, még lehet veszek melléjük valamit had fogyjon a lóvé ,különben minek is küzd az ember...
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.27. 13:05:57