eta32#3661
Már rég óta kedvenc és az is marad ,még így is hogy nincs meg az aktív felfüggesztése...
A belső nézet is sokat dob rajt,meg sok mindent rá lehet aggatni a fogyasztása is jó,nem sérül oly könnyen
Pont ezért akarok Visco után elmenni Amúrba, hogy meglegyen és még többet tudjam használni....
Nem borul könnyen, erős,átlagos fogyasztás,sokoldalú,
Igaz szűkebb fordulókba nagy hely kell neki, de a belső nézet is számomra nagyon adja.
A múltkor mikor Donban toltam,a Nagy tátra még üresen is felborult...na gondoltam ezzel is sík terepen kell hogy menjek...
Ide Viscoba át sem hoztam,csak a kis tátrát ezzel hordom a benyát a kapott tartályos póttal, a kedvencet a kis taygát használtam majd mindenre,a banditát itt vettem meg, miután eladtam az 5 tengelyes paytstart.
Mint írtam is a Kolob az kötelező darab ide is hoztam ,igaz itt nem sokat használtam...nem nagyon kellett a plusz teljesítmény erő.
Már csak a nagy fás küldik vannak és pár kisebb a 2 mapon na meg az idő futamok...
Mos elég jól ki vagyok tömve lével ,igaz a korábbi mapokon a felesleges gépeket mind eladtam...na meg itt elég jól hoztak a küldik is a konyhára...
Az üzemanyagon is közel 40-50 ezret spórolok mire végzek Utoljára szerkesztette: eta32, 2022.02.19. 08:30:10