mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #3649
    Nos akkor vannak érdekes dolgok....
    De a készítőket sem kell félteni ,ahogy írod is.
    Kb olyan régi ez a bud jelenség mint maga a játék amiről most írok...
    Talán volt idő mikor javították ,de természetesen vissza került ,a készítőknek hála.
    Mivel kormival pedálokkal tolom így nem tudom hogy controllerrel billel is van é ez ,de azért picit idegesítő ,de kezelhető ...
    Ha folyamatosan padló gázon tartom a pedált (ugye itt Viscoban ) vannak utak hozzá hogy lehessen haladni így,akkor egy idő után ,nem mértem menyi mert igazából mind egy is simán leáll a motor.....
    Anno a fórumon volt rá topic is foglakozott vele a nép nem keveset,de így maradt.
    Így aztán más nem tudok mint közbe picit vissza engedem a padlóról így aztán nincs leállás....
    Az meg hogy a csörlőzés benn akad és folyamatosan csinálja ,szerencsére nem mindig de elég gyakran előjön ...már nem is említem...
    Ez egy ilyen játék ....
    Gondolom a modderek is úgy vannak vele ó ilyen apróságot nem javítanak,amit írtál...gondolom a készítőktől merítették az ihletet...
    Most hogy fahordást is muszáj tolnom már ,igaz optikai dolog de valahogy fura...
    A medium log a kocsik mögött tuti nem olyan hosszú mint a medium traileren.
    Most képet nem mellékelek ,de szerintem ilyen...ha tévednék bocsi ,valamikor a teszt mapon kíváncsiságból azért még ránézek.
    Különösebb jelentősége egyáltalán nincs...
    Jó örüljünk hogy végre már ilyet is tud a játék ,de akkor is..na
    Akkor itt egy kocsi kiemelés küldetés igaz hogy ide feljussak és kimentsem 1 defekt és egy rugó törés kellett ,de megoldottam így kis daruval innen, a szakadék aljáról...
    Hummer mentés-kiemelés.