• Jóózsf István #3622
    Szerintem lassan ez is a része lesz a játékfejlesztésnek - kiadásnak.
    Az ugye nem kérdés, hogy készen egyik játék sem kerül ki a fejlesztők kezei közül. Ez egy elég általános dolog lett. Van ahol befejezik, van ahol nem. Kezdem azt érezni, hogy ezzel számolnak a fejlesztők - kiadók. Nem csodálkoznék, ha ebben az évtizedben már elvárássá válna, hogy a játékosok fejezik be a játékokat. Majd biztos becsomagolják ezt a lépést valami jól csengő kifejezésbe - elnevezésbe és máris fícsőrré válik!
    Tulajdonképp nem is bánnám, ha azt az energiát, amit ezen megspórolnak egy másik terület fejlesztésére fordítanák a játékokon belül. És akkor egymás vállát veregetve mondhatnók, hogy: Ezt megcsináltuk!

    Volt itt szó a sérülésekről. A Logsdale (mod) pályán van egy olyan út, amin nem tudok úgy végigmenni normál sebességgel, hogy ne írnám le nullára a felfüggesztést és legalább egy kereket. Az útban nincs semmi extra. Kő egy darab sem. De van helyette kis cserje. Nem is cserje, inkább amolyan hajtványok, amiből ha hagyják, esetleg valamikor fa lesz. Amibe idegesítő módon csörlőt lehet kötni és imádják a modderek, mert jól lehet díszíteni vele a tájat. Na azok, amik az életben kb semmilyen kárt nem tudnának okozni egy ilyen járműben, kicsinálják. Ez nem más mint egy érték elkalibrálása valahol a programban. Amibe nem is nagyon lehet belenyúlni.

    Viszont ha nem ilyen lenne a játék, nem tudnánk min nyavalyogni!