Jóózsf István#3478
Nagy tankos modot soha ne rakj fel! Azt a legkönnyebb átírni.
Én sem szálltam el modokkal. Már van elég nagy pótkocsi gyűjteményem. Néhány gyári autó képességével nem értek egyet, arra is van módosított. A módosítottakat is szoktam reszelgetni. Összesen talán 15-20 mod van amit vagy használok, vagy nem.
A pótkocsiból azért sem használok gyárit, mert fércmunka mind. Képzeljétek el, ha teherautókat rosszul konfigurálják, akkor a pótkocsikat mennyire leszarhatják a fejlesztők. A modder meg fogja csinálni jól. Ők például tesznek alá rendes felfüggesztést ami tényleg rugózik és azon van, hogy az áru a platón maradjon.
Visszatérve a rönkös póthoz. A rönkszállítás eleve olyan amilyen ebben a játékban. Ki hallott olyat, hogy a gépre csak rövid a pótra csak közepes rönköt rakhatsz? És meddig kellett várni, hogy ne így legyen. Ha jól tippelek, rövid rönkös gyári pót még mindig nincs! Nonszensz! Ez az aprócska probléma nekem kapásból két modba került.
Na, ennyi a baja ennek a pótnak. Ez nem zavaró, ha csak így használod, de ha vontatsz valamit ezzel a szerelvénnyel, akkor már meghülyül tőle az egyébként sem "a legélesebb kés a fiókban" intelligencia!
Az egészből azt akartam kihozni, hogy nem kell elszállni a modokkal. Egyébként is minél több van, annál egyhangúbb lesz a játék. Ha mindenre van megoldás, akkor nem lesz kihívás!
Most például egy kicsit sajnálom, hogy a fejlesztők beletették a "régi" (újabb) Kraz-t a játékba, mert abból volt modom és most nem tudom eldönteni, hogy melyiket használjam. Általános feladatra jó a gyári, de ezt a közepes rönkös csipeszes felépítményt arra nem tudom feltenni. És ez a felépítmény világbajnok! Nem vagyok hajlandó lemondani róla! Dilemma.