A faszállítás, az önmagában szívás a HóFutóban. Jó, hogy visszakerült, de a hátam közepére sem kívánom.
A kézifék dolog mostanában változott. Nem a mostani kiadással, hanem az előzővel, ami a két kis térképet tartalmazta a Tátra gyárral. Mert ott volt probléma, hogy ha a tengely megemelő mentő eszközzel vontattál valamit úgy, hogy az első tengelyt fogtad meg, akkor a játék nem engedte ki a kéziféket a "vontatott"- szállított járművön. ELLENTÉTBEN a valódi vontatással, amikor is KIENGEDI. De te most pont az ellenkezőjét állítod. Mármint, hogy a kötélen vontatott járművön nem engedi ki a rögzítőféket. ÉRDEKES!
Olyan van, hogy bekavar, ha be, vagy ki van kapcsolva a vontatott jármű motorja. Próbálj ezzel játszani.
Ja, és hogy ne legyen olyan egyszerű: Szintén nem régi ficsőr (Még egyel azelőtti (talán), mint amit az előbb vázoltam) hogy a kézifék hatása ki van terjesztve a pótkocsik kerekeire is. Erre azért volt szükség, mert a játék fizikája szerint, ha leejtőn állsz meg és rögzíted a SZERELVÉNYT, akkor vidáman el tudott gurulni. Ez nyilván súly függő volt.
Ez minden gyári, de a legtöbb mod pótkocsinak az XML-jébe bele van írva. Szoktam látni.
Tehát azt kell megnézni, hogy a vontatott szerelvény pótkocsiján (Ha van neki) forog-e a kerék. Ha nem, akkor valóban kézifék probléma, ha meg igen, akkor valami más.