mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • RJoco
    Hosszú idő után ma előszedtem a játékot.
    Csak egy icipici szaggatás volt a hajnal ködében.
    A mai első feladatom meg is csináltam.
    Következő feladatként ide-oda kellett volna kocsikáznom. Gondoltam, hogy egy közelben álló darust elküldök a cuccért, majd egy találkozási ponton pakolunk.
    Hát a szerencsétlen majdnem üres tankkal indult útnak, úgyhogy utána küldtem egy másikat, amiből minden nafta átcsordogált a darusba.
    El is ért a trélereshez, ahol felszedett egy kettes pótot, meg egy tartályost is. A telephelyen felszedte az egy szem árut és indult tovább. Az üresnél otthagyta a tartályost. Majd nem sokkal később a folyón az oldalára borult a szerencsétlen.
    Jólvan mondom, mindent magamnak kell csinálnom, ha haladni is akarok.
    Úgyhogy elmentem a telephelyre felszedni a cuccot. Nem, nem segítettem annak a szerencsétlennek. Had ázzon a segge a hideg folyóban.
    Már a cél felé haladtam, mikor egy lejtőn megakadt a pót. Félig borulva, de az áru éppen nem esett ki. Nagy nehezen kiszabadítottam, aztán ledzsasztáztam a lejtő aljára. A pót valahogy mégis szép lassan felborult.
    Keresgéltem a mentéseket, merre találhatom őket, esetleg párat kitörölnék, hogy el sem indultam még a lejtőn, de sajnos nem találtam. Ahol lennie kellett volna a dokumentumoknál, ott üres. Ahol meg a steamben lennie kellene, hát ott sem volt egyértelmű. Lehet, hogy mindig felülírja a korábbit és nem csinál biztonsági mentéseket? Elszomorító a mai világban.