mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Engem nem is a farönkök, annál inkább a sunyi földszínű, úton heverő gyökérszerű ( lehet erre értettétek ) ágas-bogas valamik szoktak megakasztani. Pont írni akartam tegnap, úgy elakadtam az egyik ilyenbe, hogy se kép se hang onnantól kezdve... Azaz mégis! Tudjátok hogyan sikerült végül is nagy nehezen kievickélni a fogságából? A platón lévő kicsi daru ki-be aktiválásával. :) Talán észrevettétek már, hogy a daru aktiválásakor megmozdul az egész járműszerelvény alapból, hanghatások közepette. Nos kapcsolgatva ezt a funkciót ki lehet mozdítani bizonyos helyzetben az elakadt kocsinkat.
    Ja, az úton lévő fadarabok/gyökerek pár méterrel előttem való hirtelen megjelenése a nagyobb gond, késedelemmel rajzolódnak ki egyes pályaelemek. Ezt a készítők orvosolhatnák már igazán, mindig gond volt ez.
    A hologram farönkökön meg sem lepődöm. Az elrepülő kerítések dekor-autók ( telephelyeknél ) is megszokott jelenségek. Ja, meg a kődarabok, melyek alattam " híznak " meg akkorára, hogy nem egy esetben fennakadok rajtuk. Rámegyek kb 50 cm nagyságú, mikor alattam van meg minimum másfél méter. Huncut kövek ezek na!