-
eta32 #3370 Tévedés, én még Alt+F4-el soha nem léptem ki,azért mert épp gond volt borulás hasonló.
Én bizonyos ,nekem tetsző, időközönként lépek ki.
Pl.Ha időfutamot kezdek ez lehet bármikor, (hardban sok lehetőség nincs hogy gold legyen én meg maximalista vagyok) vagy épp régió map váltásra készülök,itt is csak amiatt hogy megint abban az időben és ott folytassa a játék(mondjuk nappal) ahol én szeretném.
Van egy külön mappám ahol az ép adott (előző) mentésem van,ha úgy gondolom vagy gond van akkor ezt töltöm vissza az élő mentéseket felül írva.
Így általában max plusz fél órám(nem szoktam számolni) veszik kárba és kell kezdenem megint "elölről"
De a lomtárból is raktam már vissza egy jóval korábbi mentésem, mer épp úgy hozta az ingerületem valami miatt...
Így ha akarom mindig nappal megyek...
Nyilván ha sokat haladtam és nem mentek akkor jön a gond akkor sokat kell újból onnan kezdenem mint az előző mentésem volt ,
De ere már figyelek ,igaz így ha úgy vesszük viszonylag "sokszor" ki lépek és vissza de már annyira megszoktam fel sem tűnik .
Időbe kb 2 perc,mivel elég gyorsan betölti a játék magát.
Biztos sokan azt mondjátok ez mennyre macerás ...nekem nem különösebben....mint írtam is már rutinná vált...
Persze lehet ezt csalásnak nevezni,én nem tartom annak,a recoverit inkább így azt soha nem használom ,de persze minden néző pont kérdése.
A mudrunnerbe ez a lehetőség nem volt meg így ott ha bukta volt akkor nagy volt...ebből a szempontból nagyon díjazom a snowrunnert.
A mentéseket a backupSlots mappába is menti ,de ez nem jó mert itt elég keveset és ritkán ment.
A storage részben a hosszú számsort másolom ki mindig a külön mappámba amiről fentebb írtam.
És ugyan ebbe másolom vissza (felül írva azt) ha kell, a mappámba tárol mentésem.
Hozzá tenné ettől függetlenül is nagyon ritkán borulok,inkább a rakomány azt meg vissza daruzom ,sokszor másik daruval is képes vagyok oda menni ha épp nincs azon amivel viszem a rakomány....vagyok annyira elvetemült.