Oldgamer#3362
Józsi!
Egyet kell értsek amit írtál nekem, lennének hátulütői a recovery-s elképzelésemnek, mondjuk jeleztem: sokan elvèreznének. Bizony, egyes hibás elemektől eltekintve eszméletlen szórakoztató a játék, ez tény! Azért valljuk be, ha nem kapnánk plusz járműveket/trailereket/pályákat folyamatosan a készítőktől, lehet nem raknánk a játékba 400-1000-órát, csupán max 300-at. Na jó, ez is szép eltöltött óraszám.
Egy kis segítséget kérnék tőletek Lake Coap-al kapcsolatban, páran toltátok ezt a règiót úgy emlékszem.
Nem régen nyűvöm, tetszik egyelőre, tegnap teljesítettem a task feladatokat, rátértem a fő küldetésekre. Már amit enged... Elhűlve tapasztalom, hogy a felvehető alapanyagokat ( farakodási pontokat kivéve ) nem jelöli a térkép, csak azon pontokat, hová tegyem le a cuccot. Ez egy nehezítési mód ezen a mod térképen, vagy valami bug? Szerintem tudatos nehezítés lesz.. Tehát fejből kell emlékezzek mit hol tudok felvenni!? Ha igen, na az egy " szíp baleset" mit mondjak. Lesz pár fars felesleges utam úgy hiszem.