mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #3361
    Ja köszi az infókat .
    Én is így gondoltam ,csak valami anomália volt ,nem mutatta a rögzítést tegnap..
    Most próbáltam ,jó.
    A kéziféket ki kell engedni a vontatotton mielőtt rögzítem.
    Ez még oké is.
    Viszont ott a teszt mapon az Azov a garász bejáratánál ami totál defektes igaz hogy felfedeztem ,de mégsem az enyém nem tudok átülni belé,de mikor odahúztam a garázs érzékelési tartományba már át tudtam ülni.
    Ahogy pl a tatrába pacific a Don régióban hogy elvontassam ....
    Na itt kezdődik a gond ugye ennél fogva a kézit sem tudom oldani,ergo hogyan szállítsam.
    Nos ha meg csak oda kell cipelnem mindent javítást üzemanyagot akkor meg már nem kell vontatni..
    Persze ez így még úgy ahogy elfogadható.
    Nyilván arra találták ki hogy a birtokolt járműveket ha gond van így vontasd...az meg működik a teszt mapon a gázlón is áthúzta még a totál defektes teszt maopon levő Azov-ot is... .
    A Zikz-el nem nagyon bírt,mivel eléggé széles a futómű nyomtávja így a rögzítés is nem volt valami jó.
    Anno a fórumon is olvastam ezekről csak most valamiért beugrott,most hogy megyek a tátrákért.
    Még lenne mit finomítani,de szerintem így marad,..használható kompromisszumokkal de összességében jó a koncepció .. csak a megvalósítás olyan amilyen eddigiek is " picit döcögős"
    Ha meglesz ez a tátra tuti ezzel is el fogok szórakozni már mint a vontatással...
    Totálkáros Azov vontatása a gázlón

Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.18. 08:05:09