-
Jóózsf István #3360 Azért ennyire nem sarkos a dolog. Nem az a kérdés, hogy mennyi időt tudunk rászánni, hanem az, hogy mennyit vagyunk hajlandóak. Engem egy ponton túl nem szórakoztat a játék és ha nem szórakoztat, akkor minek játszanék vele?
A talpon maradás az már rendben van.
Amit a 335-ben írsz, hogy csak egyszer lehessen menteni, az inkább csak beszűkítené a lehetőséget.
Képzeljünk el a játék elején egy helyzetet. Adottak a küldetések és adott a járművek képessége. Ahhoz, hogy meg tudd oldani az egyik feladatot, jobban fel kellene készülnöd, de nem tudsz, mert ahhoz előrébb kellene tartanod a fejlődésben. A fejlődéshez szükséges feladatok mennyisége és így a lehetőség korlátozott. Mit csinálsz? Próbálkozol. Megpróbálod egyszer, kétszer, háromszor (Aztán törlöd a játékot a mentésekkel együtt. Neeeem.
) De ha úgy lenne ahogy gondolod, akkor viszonylag rövid időn belül patthelyzetbe kerülnének sokan. Erre vannak más játékok, például bármelyik túlélő játék. De a Futók nem azok.
Tulajdonképp a játék elég sok réteget ki tud szolgálni. Hisz itt vagyunk mi a legjobb példa. Egyikünk sem úgy játszik mint a másik. Mindenki másképp közelíti meg. HA nem hánynám össze magam akkor le merném azt a mondatot írni, hogy ez ebben a csodáááááááááááöáöáöáööla...
Meg az, hogy ha az ember beleborít ezer órát és még mindig le tud ülni elé. Na valahol itt tartok én. Azzal próbálom győzködni magam, hogy ki kell maxolni a régiót. Nem maradhat 100% alatt! De egyelőre ez sem segít. Na majd ha már hiányozni fog.
Endy!
Elméletileg ugyan-úgy van parancs a jármű lekötésére annál az alányúlós felépítménynél is. Nézd meg jobban.
Ami problémák voltak vele sorban és én is bemutattam dejókban, hogy:
Először úgy csinálták meg azt a "kalodát" amibe az első kerekek voltak hivatva befogatni, hogy nem fordult el egy függőleges tengely körül!!! Nem is értem hogy gondolták!
Aztán gond volt az is, hogy ha nem ráálltunk a szállítani kívánt járművel, (Milyen életszerű, hogy elmegyünk menteni és a sérült járművel rá kell tudnunk állni, vagy különben nem tudjuk elszállítani!!) hanem felvettük, akkor a szállított jármű kézifékje rögzítve maradt. Ezt is bemutattam.
És valamikor azon is dolgoztak, hogy ha felvesz egy akkor a járművet, mint akár a való életben (Amire kitalálták ugye!) Akkor a vontató ne essen hanyatt!
Szóval: ELMÉLETILEG működnie kellene! Persze nem árt, ha az ember kicsit belebabrál a hátsó felfüggesztésbe, hogy legalább a látszatát fenntartsuk a használhatóságnak!