mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #3336
    Semmi sincs kizárva, de nagyon ne számíts sebesség javításra.

A tükrökről is akartam már értekezni, mert azok akár működhetnének is, de egyszerűen nem vesznek tudomást róla a fejlesztők.
    Ugyanis a tükröt lehet állítani minden irányba és a nagyítását is... Az csak egy kamera nézet. Úgy kell elképzelni, mint ahogy most is használjuk a külső, vagy akár a belső kamerát!!!
    Tehát az újabb járműveken a HOLTTÉR tükör ami majdnem PONTOSAN UGYANAZT mutatja mint a fő tükör. Lehetne ténylegesen holttér tükör. Az már más kérdés, hogy az életben is rá kell koncentrálni egy tükör használatára. mert kicsi a kép és ugye a tükör lap domborúsága miatt a valós képet is még tovább TÖMÖRÍTI. "A dolgok a tükörben közelebb lehetnek mint ahogy látszanak" Ezen mennyit röhögtem amikor először megláttam egy autón. Ez ugyanis európában a csecsemőktől az aggastyánokig, mindenkinek egyértelmű, de a tengerentúlon ki kell írni!
    Ne kalandozzunk el. Egy ilyen játékban egy aprócska képen egy távoli kameranézet... Háááát?!?!?!?!? Szóval... Lehet, hogy nem véletlenül néz így ki, csak így nem sok értelme van.