Jóózsf István#3311
Az árnyék nem ki van kapcsolva, hanem közepesre van állítva. Csak a tények kedvéért. Annyira nem lényeges.
És igen. Kell az árnyék a játékba, de az legyen megfelelő. Itt például az lenne a szerepe, hogy teret adjon a talajnak (a talaj egyenetlenségeinek) és a tárgyaknak. Szerintem erre itt nem jó. Arra inkább a réjtrészing lenne a megfelelő de hát...
Én inkább olyanokkal találkozom, hogy az árnyék tulajdonképp kitakarja a grafikát. Akár meg se csinálták volna, hisz úgysem látszik.
Én meg különösen úgy vagyok vele, hogy LÁSSAM már amit csinálok, mert különben az anyukám feleslegesen dobta ki a pénzt az ablakon!!!
Az a küldetés nem ördögtől való. Szerintem minden Borderlands játékban benne van, hogy ugorj le a szikláról. És te leugrasz és meghalsz. Cserébe kapsz egy fegyvert, vagy akármit.
Kizárt, hogy eddig nem vettem észre a ficsőrt!
Jajj! A hónap, ha nem az év poénja a játék fórumán:
Valaki azt írta, hogy valószínűleg placebó, de neki úgy tűnik, mintha esős időben sarasabbak lennének az utak, Mintha több lenne a sár.
Szerintem a fejlesztők még jövő ilyenkor is ezen fognak röhögni!!!
Tehát foglaljuk össze!
A grafikai beállításokkal kb sikerült dűlőre jutnunk.
A játék kövesse Réj-t
És mentsen el minden változást amit én vagy saját maga okoz a tájban.
Valaki a fejlesztők közül, de elég csak a titkárlnbtqplusz-t megbízni, hogy minden járműnek és vagy tárgynak szerezze meg a pontos tömegét! És akkor már kaptunk is egy jó játékot. Hisz nem a játék motorjával van gond. Hanem, hogy a szerencsétlenek össze-vissza irkálnak bele számokat! Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.11.07. 10:16:31