6011
-
Jóózsf István #2565 Máris tudom! Mivel tegnap nem fogadta el anyukám bankkártyáját (kétszer!) így...
De a lényeg egyébként is júliusban jön, ha augusztusra ígérik az ötödik fázist.
Ja igen. ezzel a fázis - szezon dologgal nem tudnak kibékülni a hivatalos fórumon(se) így ne tévesszen meg senkit a felsorolásban a második (valójában a harmadik, ha a fő játékot is beleszámoljuk) SZEZON FÁZISAI vannak felsorolva!!! (Pedig nem bonyolult!)
Sokan azt is látnokolják, hogy ez a játék végtelenítve lesz. Magyarán nem lesz több kipörgő kerekek, hanem hófutás lesz bővítgetve, amíg meg nem unják-juk.
Ebben a negyedik fázisban hiányoltam sokszor, hogy amikor végzek a küldetéssel, akkor töténjen valami. Mondjuk a helyszín változzon meg. Mindegy, hogy funkcionálisan, vagy csak dísznek, de érezzem, hogy ezt megcsináltam. Mert ugye a pénz, meg a mihaszna pontok, amik hiába gyűlnek-tek egész szezon alatt, nem jelentenek semmit. De akár ha csak egy budit is odarak a játék, akkor büszkén húzhatjuk ki magunkat, hogy "azt mi építettük!"
Ez nem akkora fejlesztés, hogy belegebedjenek, csak egy olcsó, de hatásos trükk, hogy jobban érezzük magunkat.
Hogy még miket kellene tartalmaznia a játéknak azt inkább hagyjuk. Nem akarom, hogy huszadszorra is leírjuk!
-
eta32 #2564 Hú én ezt a seggfejet meglátom már nyomom is tovább ,annyira irritál hogy na...
"Vegyem meg most a második bérletet, vagy ráérek egy-két hónap múlva is?!?!? "
Ne má az előzőket sem vetted meg.....
Annyi biztos mire oda érünk hogy kész lesz ,tudni fogod.... -
Jóózsf István #2563 Csak a link maradt ki az előzőből!
Ha hihetünk a felsorolásnak, akkor júliusig ráérek.
A Tátrák önmagukban nem hatnak meg! -
Jóózsf István #2562 Igazad van. Rossz gombot nyomtam.
De azt nem magyarázza meg senki, hogy a rilíz miért csak 13.1???????
Az egy dolog, hogy ez a gyökér affektálva beszél, amit semmi nem indokol, de ilyen mértékű seggnyalást sem látni minden nap!
Csak annyit szerettem volna megtudni, mikor lehet számítani az ötödik fázisra. (Esetleg a bétájára) Vegyem meg most a második bérletet, vagy ráérek egy-két hónap múlva is?!?!?
Tatra Dual Pack (Tatra T813 & Tatra 805) - June 2021
Season 5: Build & Dispatch - August 2021
Season 6: Haul & Hustle - November 2021
Season 7: Compete & Conquer - February 2022
Season 8: New Expansion - May 2022
Nem vállalom érte a felelősséget!
-
eta32 #2561 Az élőben 13.1
Egyenlőre..... de fog ez még feljebb menni.
Apropó, már kapható a SNOWRUNNER - YEAR 2 PASS
Amiben:
"Expand your SnowRunner experience with the Year 2 Pass and gain access to four phases of new content released in the future, with new vehicles, new maps, add-ons and more! You will also get instant access to the exclusive Burning Bright Vinyl Wrap Pack, adding four exclusive skins for the Azov 5319, Azov 73210, YAR 87 and Voron AE-4380!
• Season 5: Build & Dispatch
• Season 6: Haul & Hustle
• Season 7: Compete & Conquer
• Season 8: New Expansion
Purchase now and get instant access to the exclusive Burning Bright Vinyl Wrap Pack! The rest of the Year 2 Pass will be available later in 2021."
Még megvárom mik is lesznek majd benne és egy akciót.
Ha most nekikezdek a hard új játéknak ,kb 1 év mire kitolom...addig kiderül ez a 2.év pass is mit tud...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.05.18. 08:11:23 -
Jóózsf István #2560 13.12 Rilíz!
Vegyétek vigyétek.
Jó szórakozást! -
eta32 #2559 Nem véletlen ,mivel érdekes lenne a teljes játékot a Steam-n eladni anélkül....ugyanis ott 18-tól elérhető a játék.
Attól még rengeteg hibát fog tartalmazni,amit nyilván fokozatosan javítani fognak ,...vagy nem ...a tegnapi PTS uptdate is nevetséges....ha ahhoz mérem hogy a játékosok mennyi hibát jelentettek.
Kell ennek még fél év mire helyre zökkennek a dolgok benne.
A hard mod is benne lesz ,de arról is csak annyit közöltek most hogy majd később vissza térnek más infóval erről.....vagyis még farigcsálják és maguk sem tudják mennyi hibát tartalmaz stb....
-
#2558 Community update szerint május 18-án lesz elérhető a phase 4. -
Wernher #2557 -
Jóózsf István #2556 PTS Update 29/04/2021 (13.10)
"Supported permanent disabling of crane hints via the settings menu" Ez csodás ötlet volt!
"Fixed a bug where it was impossible to attach trailer combined with some of the addons or crane installed on Azov 64131" Ezzel meg rohadtul elkéstek. Épp a fináléban futottam bele, hogy nem húzhatom haza a kihelyezett tartányos félpótot, mert KCR is van a Kamazon! -
eta32 #2555 Nem nem azt a 4. részt azt tőlem kapod ajándékba mert hűséges játékos vagy és időre teljesítettél minden küldit ...
Ennyi csak jár neked...
Az elsőnél ha jól emlékszem valami akkora akció volt,hogy szinte ingyébe volt,a második ,meg fél ár alatt na az sem vágott hanyatt.
Ez már húzósabb pénzt kért,de nagy levegő vétel után szódával elment....
ÁÁÁ negyediket nem várd inkább állj neki a hard modnak majd ha megy élesben..... -
Jóózsf István #2554 És az étteremben is utólag fizetek, feltéve ha ízlett az étel!
Van amiért előre fizetek... Például a repülőjegyért. De ha leesik és meghalok, akkor visszakérem!
És rossz hírem van a fejlesztőknek is! Már három szpintájörszért fizettem. A negyedik a ráadás lesz! -
eta32 #2553 Köszi ,megyek meg is veszem arra is a full verziót...
Legyen meg ott is az Epic mellett... -
#2552 Steames tervezett megjelenés május 18. -
eta32 #2551 Miért is nem lepődtem meg.....mondjuk értelmetlen játékokra még akciósan sem költök....de te ezt megtetted,teljesen feleslegesen ,le is wazerolhattad volna,nem is értem...ennyi pénzt kidobni az ablakon.
Nem is tetszett csak bosszankodtál végig...ennek aztán sok értelme volt...teljes felesleges pénzkidobás.
Értelmesebben is elkölthetted volna anyukád nehezen megkeresett forintjait,mint sem ilyen haszontalan szar játékra ami csak bosszúságot okozott számodra.
Azt nem mondta anyukád ami nem megy ne erőltesd...
Gondolom a boltban is megvárod míg akciós a kenyér majd csak utána veszed meg,ja bocs anyukád megveszi neked.
Dehogy tépem le a fejed arra ott van anyukád....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.04.29. 06:09:24 -
Jóózsf István #2550 Sajnos az sem túl békés megoldás. Mert amikor ki kell szedegetni a platóról a rönköket, akkor elcsattan pár "MIANYÁNK"!!!
Ez inkább amolyan melyik ujjamat harapjam meg kérdés. Azt is meg kell említeni, hogy ha így felpakolunk, akkor tud még nehezebb is lenni a rakomány. Ezért is borult. Ha "lekötöm" a "rendes" adagot, akkor lehet jobban megúsztam volna. Amikor visszamentem Yukon-ra, ott még kacifántosabb volt, mert a Mod Uralra tettem közepes rönköket és húztam utána egy közepes szállító pótot. Igen ám, de azt ugye nem lehet megcsinálni, hogy csak a póton csomagolja be, (ami ugye szükséges a leadáshoz) így kellett egy másik gép, amire átkötöm. Szóval van vele szöszölés, de nem megyünk végig ugyanott hatszor!!! Nálam ez volt a szempont.
Oldgamer!
Megszámolhatnám a régióknál, de az nem lenne valós adat! (Jóval többet!!!) Mert sokáig hiába kérleltem anyukámat, hogy vegye meg a játékot, de sajnos kellett a pénz kenyérre!
Vagy csak egyszerűen sajnáltam rá a húsz pengőt és megvártam, hogy lemenjen hétre. Egyedi ajánlat volt. Tízbe került volna, de az Epic váratlanul megdobott három ruppóval...
Endy-nek ne mondjátok meg, mert letépi a fejem!!!
Így, hogy teljesen kész és számomra ki is fújt (talán még néha gurulok egyet-egyet valamelyik szimpatikusabb pályán...) Akármennyire is bosszantott néha, (Túlnyomórészt!) máris hiányzik!
Jöhet a negyedik! -
Oldgamer #2549 Gratulálok a teljesítményedhez!
Vajon mennyi km-t tehettél meg ezidáig összesen!? :) -
#2548 Megneztem a videodat. Erre a modszerre mar en is gondoltam, hogy igy rengeteg pontot el lehetne cipelni a platon egyszerre. Te meg is csinaltad :) Kimaxoltad a gamet? Gratula! -
Jóózsf István #2547 Ennyi. -
#2546 Modok, de ott vannak a videó alatt a leírásban. -
chris0000 #2545 hi. ezek vajon játszható pályák a játékban, vagy csak demo? thx. üdv. -
#2544 Igen, nekem is feltunt hogy nem sok ido van reagalni. Meg az ETS2 elott volt az a Scania simulator. Abban volt egy feladat a tesztpalyan: elore szoltak hogy be fog lepni az utra egy szarvas, ugyhogy vartad, szamitottal ra. Aztan merte a reakcio idodet. Meg igy is meglepoen hosszu volt. -
Oldgamer #2543 Az első belső nézeti frontális balesetnél majdnem eldobtam a tabletet a kezemből! :) Persze nem vicces túlzottan, nagyjából sok esetben ennyi lehet a reakció idő a karamboloknál. Durva. -
#2542 Eleinte azt hittem hogy fedelzeti kamera felvetelek! A jatekot nemreg en is probaltam, a toresek tenyleg erdekesek, de egy torott auto mar nem nagyon tud menni... Ez a film talan valami multis jatek lehet, nalam nem volt forgalom. -
Oldgamer #2541 Egy kis off
Crashrunner 2024 :)
https://youtu.be/TfzZZnRy7nc -
Jóózsf István #2540 Hogy én forduljak hatszor-hétszer? Egy frászt!!! (Még feltöltés alatt van. Kis türelmet!)
Ha fejlesztők nem oldják meg, akkor a modderek és egy kis lelemény majd megoldja. Azon a félpóton kábé harminc kisrönk van!!! Az ugye tíz adag. A két fennmaradó pálya összes rönkös küldetésére elég, némi tartalékkal, ha elszórnék útközben párat. Mondjuk arra nem számítottam, hogy ezek a fák lekötetlenül is rohadt nehezek!!!
Van itt valahol egy rakomány mozgolódás fetisiszta (Vagy több is.) Hát, egészségetekre! -
eta32 #2539 -
Jóózsf István #2538 Ne fogadj, mert én meg azt olvastam valahol, hogy a béta kiadása után egy hónappal páblikrilíz. Az meg nem lehet olyan messze!
Emlékezz a harmadik fázisra. Ott én lepődtem meg, hogy máris kiadják...
Ha fogadnom kéne, akkor erre a hétre tennék egy jelentősebb összeget.
Tegnap megint belefutottam egy buta hibába az Égisz pályán. Az egyik küldetést nem vette be a játék. Mármint leszállítottam amit kellett, de nem lépett tovább. Kénytelen voltam manuálisan elmagyarázni neki (.dat szerkesztés) Buktam a jutalmat, de tovább tudtam lépni.
És egyben elköszöntem Északi Védelem és Medvécske Folyó pályáktól. Csontra ledaráltam ,ami csak azért meglepő, mert azt találtam mondani hetekkel ezelőtt, hogy ez nem fog bekövetkezni.
Szóval aki elbizonytalanodik a pályák láttán, annak üzeni, hogy kitartás, majd megkedveli.
Egy frászt! Azért végeztem ki őket, mert nem akartam látni a személyi lapomon, hogy ott van még küldetés! -
eta32 #2537 Parancsolj....habár sokat nem hinném hogy dob a játékon....
PTS Update 23/04/2021 (13.9)
Most egyenlőre pár hétig szünetet tartok,már 1 hete el sem indítottam érdemben...
Megvárom míg a teljes kiadása is javításra kerül ,tuti abba is hemzsegnek majd a bugok,az meg akárhogy is számolom min 1 hónap de inkább több -
Jóózsf István #2536 Elég rég jártam erre, de nyitva találtam az Urska pályán a vasgerenda készítő korlátolt felelősségű társaság telephelyének hátsó kapuját. Ami azért nagy szám, mert a hozzá tartozó küldetésre SEM nyílt ki! El is könyveltem, hogy ezt így tervezték. Aztán az is lehet, hogy tényleg, de nép "áttörte"! -
Jóózsf István #2535 Hadat üzentem az Égisz pályának!
Már csak egyetlen egyszer szeretném oda betenni a lábam! És aztán soha többé! -
Jóózsf István #2534 PTS 13.9 van, jegyzék nincs.
-
Jóózsf István #2533 És az is megvan mivel fogom teljesíteni a rönkszállítós küldetéseket!!! -
Jóózsf István #2532 Csak tizenöt másodperc és mindent érteni fogsz! Vagy nem! -
eta32 #2531 Elnézve a játék mostani állapotát (PTS) és a javítási listákat,pár korábban felsorolt is van ,amit már "elvileg " javítottak....no meg a "bónusz" hibák tömkelegét.....plusz a hsz.-at amik rengeteg régi és új hiba ki NEM javításáról szólnak.....
Sok itt még a tenni való ,ha egyáltalán megvalósul még ebben az évben...
A kézifék(pót) dolog asszem nagyon arrébb van ,de persze itt semmi sem elképzelhetetlen.
Sokszor a legértelmetlenebb dolgokat helyezik előtérbe,nyilván a pót fék nem az csak úgy általánosságban írom...
Ez az új ZIKZ ,nincsenek jéghez való láncok ,de erre a régióra csinálták????
Ja had korcsolyázzon a paraszt....meg még több kiegészítő is kellene hozzá...
Ez a régió is olyan septiben össze dobott lett mint a többi,majd 3 hónap múlva érdemben játszható lesz...talán...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.04.22. 08:07:26 -
Jóózsf István #2530 Megint találtam egy érdekességet. Az oldalfalas félpót (Csalóspót) fájljában is van változás:
"ConnectedToHandbrake="true"" Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy a kézifék a póton is érvényesülni fog. Ami nagyon nem baj, mert a napokban kaptam agylobbot, hogy hiába húzom be a szerelvény vidáman gurul le a leejtőn!
-
Jóózsf István #2529 PTS Update 21/04/2021 (13.8)
-
eta32 #2528 Ja tegnap már olvastam ezt a csörte váltásod is.....
Inkább nem mondok semmit.....
Nem csak téged idegesít hogy hülyén fordulnak a vontatott kocsik....
A fórumon már én is belefutottam pár "okos" emberkébe...
Volt aki pont az angol tudásomra harapott rá...mondtam is neki folytathatjuk Magyarul is,.....mondjuk válasz nem jött....
Pont tegnap használtam a voront a "The Prince of Victory" küldi miatt (élő játék) azon volt a radar akármi,és szépen "billegett" a hátsó felfüggesztés....
Amúgy ez a radar akármi (Metal Detector) egy akkora baromság legalább is nálam valami rosszul műkszik.....na meg ez a küldi is
Néztem róla vidit a neten ott (persze korábbi időkben készült) menet közbe is működött ,nálam csak ha megálltam,no de azért minden méteren megállni ,azt sem tudom hogy mégis merre???
De a vidi segített....
Lehoztam a völgybe a folyóhoz a roncs kocsikat ,majd a voronnal oda mentem becsipogtattam azon a helyen ,(persze már nem voltak ott) de így is működött...
A egyiket még a helyén "mértem" be de akkor sem adta a sárga ikont csak megjelent a mapon.....
A repülősnél legalább jelezte a hol vannak....
De hát ezért van a net ott minden fenn van.....de hogy szívatom magam a keresgéléssel....
Mondjuk a repülőknél is picit "csaltam " mert a nagyot a darussal kivittem a partra ahol már könnyen el tudtam szállítani a reptérre...
Amin megint felhúztam a szemöldököm....a fahordás, long rönkök imandrába,3x kell fordulni ugyan arról a helyről felvéve, majd ugyanoda vinni....
Ennél azért nagyobb kreativitásra számítottam.
Igaz ezeket utólag biggyesztették be ezekbe a mapokba ,na de akkor is...
Mondjuk ebben a sprint futamban azért volt kihívás.....4x-re sikerül...de meg lett a gold...
Dirty business Időfutam
Itt Kolan már csak a fahordások vannak....
A P12-vel vittem a hosszú rönköket Kolan egyik map végéből Imandrába , így jobban volt kihívás azért...na meg nem kellett külön darut is oda vinnem a P12re az is ráfért...
Zene....: én mindig játék közbe zenét hallgatok (nyilván játéka válogatja elsősorban a kamionosokról van szó) csak nem azt amit ők akarnak,de ez mindig így volt a zenére kényes vagyok,benyomom a kedvenc rádió csatornám,nem magyar...és had szóljon.
Apropó zene a játékoknál azzal kezdem a beállítást még az elején ,menü zene 0-ra véve...
Egyik játékban sem hallgatom azt amit bele tettek,de ez már rég így van,ennél fogva nem érdekel.
Inkább a hangokkal foglalkoznának ,mert némely kamionnál ez a "hanghurok" a sírba tud kergetni.....már fél éve is írtak róla de miért is javítanák...
Eddig a triálok közül egyet csináltam meg,még korábban abban még úgy ahogy láttam valami értelmet (nem sokat) de a többi számomra haszontalan hülyeség azt az energiát a játékra és hibajavításokra kellett volna fordítani...
A minap írtam is itt róla.
Keress meg 4 kocsit oké ,de hogy el tudjam szállítani egyiket is működni kellene a kocsi váltás funkció,ja azt most elcseszték (PTS-ről van szó) akkor mégis hogy...
Biztos van egy réteg akik erre gerjednek ,de nem hinném hogy akkora tábora lenne hogy ennyit kellene bele feccölni...minden season pass
alkalmával...
Mikor az élő játékba sokszor azért kell kilépnem mert berántja a kormit egy irányba térkép váltásoknál ,vagy már a játék elején(csak így segít)
Fél éves hiba ez is...
Az nem oly régi csak úgy kaptuk bónuszként,hogy sokszor nem tudom a jelölőket módosítani mert beragadnak .
Ezt a kormány controller egér bill kombót a mai napig nem tudták össze hangolni kezdetek óta ,csak drótozgatják ,de nem akar össze jönni.
Persze együtt tudok ezekkel élni (mást nem tudok amúgy sem csinálni) na de könyörgöm alap dolgokról beszélek .
Nem baj ZENE van -
Jóózsf István #2527 Az a baj ezzel a céggel, hogy rosszul is kommunikálnak. Most fedeztem fel, hogy valamikor fejlesztették a VoronAE hátsó felfüggesztését is a Maz mintájára. Nem ugyanaz, de hasonlóképp működik. Eddig az volt, hogy a hátsó laprugó köteg fixen ált a helyén (Mintha odaragasztották volna!) és a két végén lévő tengely járt fel-le. Most ugyanúgy himbálódzik a rugóköteg, mint a maznál az a HIMBA. Ezáltal simábban és valósághűbben kezeli az akadályokat. Tényleg! Érezhetően javult...
Nyilván nem csak ennek az egy járműnek fejlesztették, de csak ez jött velem szembe. Mert belepiszkáltam a kormányzásába és ellenőriztem, hogy történt-e azóta valami a járművel és láttam, hogy a két fájl (Eredeti és a módosított) mérete nem egyezik. Az övék jelentősen nagyobb volt. Megnéztem, hogy miért és láttam, hogy a futóműbe van írva plusz sor(ok?)... De hagyjuk a részleteket.
Endy!
Egyetértek a gúnyos megjegyzéseddel a zenével kapcsolatban. De picit nyomtam még este a fő játékot (egy küldetés erejéig) és azt kell mondjam, hogy jobb így zenével! Nyilván nem ez a kérdés, hanem, hogy van fontosabb javítani, fejleszteni való a játékban...
Ez sem túl fontos, de engem sírba tesz!!!
Mostanában triálokkal hergelem magam. Van egy olyan küldetés, amikor egy dobozos Uaz-t kell átküzdeni egy mocsaras pályán egy fatelepre.
Tényleg rontás!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Eszetekbe ne jusson az, hogy a tajgával húzzátok, mint ahogy én tettem.
Elküzdöttem a pálya háromnegyedéig mindkét autót és ott elakadtam. Az egész úton csak és kizárólag csörlővel lehetett haladni!!!
Akkor jöttem rá, hogy tulajdonképp nem is kellett volna szenvednem, ugyanis a pálya megoldása az, hogy az uazzal elmenni addig, amíg ez biztonságosan megtehető (kb 50 méter!) ott leállítani a motort és csörlővel fától - fáig húzni, egészen a célig!!! Ha lehet, akkor itt-ott be lehet segíteni a motorral. A fennmaradó távolságot így tettem meg, de mivel az utolsó csepp naftát is átöntöttem a Tajgába, a célba már nem jutottam be.
Na sebaj. A Tajgát visszatettem a kiindulási pontra és elkezdtem elölről a küzdelmet. Igen ám, de a pályát nagyjából tönkretettem, mert ugye a csörlő kötési pontok fele megszűnt. (Földön heverő fa, stb...) Így másik úton kellett mennem kijutottam a pálya jobb szélére és az erdőben mentem VÉGIG!!! Minden gond nélkül!!!
Tehát: Van valamelyik szélen az erdőben autózzatok, vagy a pálya közepén csörlővel egy csepp üzemanyag felhasználása nélkül!!!
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.04.20. 07:38:56 -
eta32 #2526 PTS Update 19/04/2021 (13.7)
"Added music for Amur Oblast maps"
Ez úgy hiányzott mint egy falat kenyér....