mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #3307
    Újabb Remoh agyvihar Ha valaki ráismer a pályára a neve sem titok: Downhill
    Jelezze már, hogy ez megfelel-e annak. Erős a gyanúm, hogy a fejlesztőnk nem tud megszabadulni a beidegződéseitől. Az előző felújítása A Bog (A mocsár) nyilvánvaló okokból lett egy merő sár, De vajon ez a pálya?

Endy!
    Nyilván nem a matek részével nem értünk egyet, mert az tény.
    Számomra az volt furcsa, hogy a visszavett beállításaimat minősítetted úgy, mintha engem nem érdekelne, hogy számítástechnika és a játékgyártás hőskora óta eltelt "tíz év"
    Értem, hogy ezt miért mondod, de vitatkozom vele. Szavaidból azt szűröm le, hogy ha minden beállítást felrántunk maximumra akkor kapjuk a legjobb képet. NNNA, EZZEL VITATKOZOM!
    Egészen biztos vagyok benne, hogy a végfelhasználói igények tévútra és vagy túlzásokba hajszolják a készítőket. Ne menjünk messzire (Ugyan nem grafikai beállítás kérdése, de...) Itt van például a lötyögő rakomány kérdése. Agyrém! Mindennel ellenkezik, de leginkább a józan ésszel. Benne van a játékban? IGEN!
    Most nemrég azt vettem észre, hogy az autóra FELSZERELT minidaru is mocorog. Sejtheted, hogy mit gondolok róla.Segítek: Benne van az elképzelésemben egy szöges léc és a fejlesztők tarkója.
    Próbálom érzékeltetni, hogy a drága (Maximum beállítás) nem mindig jó. Bármennyire is logikátlannak hangzik. Egész egyszerűen csak annyira próbálnak megfelelni a játékosoknak, akik kínjukban már ekkora f.szságot is képesek kitalálni mint a mozgó rakomány és felépítmény. Ha ebből indulunk ki, akkor igenis lehet, hogy a maximum beállítás bármire is vonatkozzon, már művi érzetet kelt.
    Van még egy érdekes dolog, amin tudunk vitatkozni. Soha a büdös életben nem használtam élsimítást. A nép azt mondja, hogy anélkül recés a tárgyak széle, vagy épp csak a vonalak, amik futnak a játékban. Erre az a megoldás, hogy elmossuk a vonalakat. Igen. Remek. Én meg erre azt mondom, hogy az én szemem jó és nem látok homályosan semmit. Ez meg itt egy KOMPÚTER GRAFIKA aminek ilyennek kell lennie, mert itt tart a világ! Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagy .................................
    Dobpergés
    .........................................................
    De most nem olyan hosszan
    .......................................
    VESZEL EGY 4K-s monitort, et voila! Mert ez nem recés!
    Gyorsan oszlassuk el azt a képzetet, hogy én a négykás monitoromra verem. Csak nagyon ritkán szoktam!!! Azon felül irigyellek is benneteket, hogy ti körbeveszitek magatokat kijelzőkkel így egyfajta a térérzetet teremtve. Tényleg irigylem!
    Szóval azért nem engedek ezekből a dolgokból, mert ezt így gondolom, és tapasztalom. Amikor majd nem így lesz akkor meg foglak (vagy bárki mást) követni.

HA nem erre-ezekre gondoltál, akkor szólj. Megvitatjuk!