mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #3303
    Én nem említettem monitorokat, de az 1920x1080 az pont négyszer fér bele a 4K-ba!!! AZÉRT NÉGY KÁ! De hogy könnyebb legyen. Rendezd át a monitorjaidat úgy, hogy kettőt egymás mellé teszel Akkor lesz 3840x1080 Most kérj kölcsön az egyik haverodtól még egy huszonhetest és tedd a fennmaradó huszonhetesed mellé. Az megint 3840x1920 Ha most a két kombót egymásmellé teszed, akkor 7680x1080 lesz. De ne tedd, mert az már kurvaszéles. Tedd inkább a másik páros tetejére. És íme. Maradt a 3840 széltében, de magasságban 2160 lett. (3840x2160 = 4K) Hány darab HUSZONHETES monitort használtál fel???
    Holnap elővesszük a piros és kék korongokat...
    Ma úgy látszik nincs jó napod!
    Kicsit értetlen vagy! Mi van veled?
    Iszol te rendesen?

Azok a beállítások, nekem úgy tetszenek!!! És vagy nem ad többet a nagyobb-jobb beállítás, hogy megérné.
    A táj kirajzolási távolság pont jó példa, (Mondjuk nem a spórolásra! Hanem, hogy a kedvem szerint van beállítva minden) mert azt gyűlölöm, hogy előttem 10 méterrel rajzolódik ki a talaj valódi képe! Ettől megőrültem a korábbi kiadásokban is.
    Az árnyék minőség KONKRÉTAN NEM TETSZIK magasabb beállításon. Soha nem nyűgöztek le egyetlen játékban sem az árnyékokkal. Az talán a legelső amit lehúzok.
    Effektek minősége? Milyen effekteké? A sár gyűrődése? Kipufogó füst? Vagy mondhatjuk bármelyiket. Ki bánatot érdekel?
    Ködöt nem kérem. Szeretem látni amit csinálok. "Megcsináljuk szépre a tájat, de bab.szunk egy ködöt, hogy ne látszódjon!" ZSENIÁLIS!!!
    A fű ugyanazért magas amiért a terep.
    Az ojjekt spórolásból közepes.
    Itt van még pár hülyegyerek ficssőr ami ki van kapcsolva.

Még szerencse, hogy csak beszélgetünk, mert már kezdtem úgy érezni magam, mintha számon akarnának kérni... Hülyén nézne ki. Jobbára szeretem magam bevallani, ha hülyeséget teszek, vagy mondok, de nem baj, ha időnként szóltok, hogy "KAPJAK MÁR A FEJEMHEZ!"

Ezt most tényleg a legjobb szándékkal mondom-írom: Az a plusz 1920x1080 sokat számít ám! Másnak összesen ennyit kell kiszolgáljon a VGA-ja.