mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #3301
    " NÉGY DARAB 1920X1080p-t kell kiszolgálnia!!"
    Biztos igazad van ,matekból nem voltam soha jó ,de nekem nem jön ki a 3840x2160....felbontás az általad említett monitorokkal...
    Az meg hogy egy játékot valaki inkább közepes graffal tolja mint sem kihasználná a játék és a hardver adta lehetőségeket,arra utal ,hogy ennyi erővel neki jó a 10 évvel ezelőtti grafika is egy játékba,talán még sok is...
    Értem én hogy szerinted az általad NEM használt dolgok feleslegesek és szerinted semmit nem tesznek a játék szebbé tételéhez ,megint csak egyéni szoc problem....szerintem sokat dobnak rajt ,te így látod a NÉGYKÁBAN én meg másképp full hd-ban....
    Ha ettől pereg jobba nálad az a dob akkor had szóljon...
    Mellesleg az első, aluli beállításoknál "Terrain Draw Distance" eszi többek között egyik legjobban a kártyát ha ultrán van, én médiumon használom ,semmi szembetűnőt nem látok hogy ultrán legyen ,így viszont mehet minden más ultrán, meg van a megfelelő fps és csoda szép a képi megjelenítés....
    De ahogy elnéztem az fps értékeid még így is döcögősen fut,jó ez betudható a PTS szerveren való optimalizálatlan játéknak úgy általában itt mindig gyenge keresztmetszet a készítőknek az fps ..
    Nyilván mindenki másképp használja úgy a játékot úgy a grafikai beállítások adta lehetőségeket ízlések és ficamok...
    Az meg hogy sok hiba van benne ,inkább most legyen mint a kész verzióban ez mégis csak egy beta teszt verzió PTS,majd javítják...remélhetőleg...

Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.06. 16:27:42